Nieuwe cadeaus

 8,99
 8,99
 6,95

ORIGINELE CADEAUS WAAR JE BLIJ VAN WORDT


Saaie cadeautjes zijn er al genoeg! We kennen allemaal het flesje -overigens erg lekker geurende- doucheschuim van die ene winkel, de vrolijk gekleurde sokken die je zo happy moeten maken en het flesje wijn. Om nog maar te zwijgen van de cadeaubon met die forse blauwe meneer erop. Allemaal lekker en leuk, maar echt verrassend is het niet.

Herken je dit?


Bij ons in de familie ging het op een gegeven moment zo dat we met verjaardagen en Kerst over en weer dezelfde dingen gaven, alleen het geurtje verschilde omdat iedereen weer een ander geurtje lekker vond. Dat wilden wij graag veranderen.

Natuurlijk, een flesje doucheschuim, bloemetje of cadeaubon op z’n tijd is prima. Maar nog leuker is het om echt te verrassen en met iets op de proppen te komen dat echt gewaardeerd en onthouden wordt. Iets dat niet achteloos gebruikt wordt of achter in de kast verdwijnt maar iets waar iedere dag weer met veel plezier naar gekeken, gelezen of gebruikt wordt. Verrassende, originele cadeaus geven zonder dat je stad en land af moet. Dat zou toch mogelijk moeten zijn?

En dat is ook leuker voor jou; liever maak je iemand écht blij met jouw cadeautje. Met een cadeautje dat voor diegene lijkt te zijn gemaakt. Dan zie je bij het uitpakken een grote glimlach verschijnen en weet je: “ja, dit is precies goed”. Juist in deze tijd waarin we elkaar wat extra aandacht willen en moeten geven is een verrassend, origineel geschenk wat je zoekt. Zoek niet verder, je hebt de plek gevonden waar je alle originele cadeaus bij elkaar vindt. Alles op één plek voor iedereen en elke gelegenheid. Bestel en voordat je het weet heb je je leuke cadeautjes in huis.

Altijd een verrassend, origineel cadeau

Deze keer vind jij wel dat verrassende, originele cadeautje waar je de ontvanger blij mee gaat maken. Dat ene geschenk dat precies bij hem of haar past en waar nog heel veel plezier aan beleefd gaat worden. Geen zoektocht naar het perfecte cadeau meer voor jou, je bent al bijna klaar. Je hoeft alleen nog maar het allerleukste cadeautje te kiezen in onze winkel of cadeau webshop.

Klik op de categorie van jouw keuze, bekijk ons assortiment en kies het perfecte cadeautje. Voor een grappige gadget, iets voor in huis of een leuk cadeauboek; je zult altijd iets vinden dat bij jou past. 

Leuk om te lezen