Over Memberi Cadeaus

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Memberi is een cadeauwinkel aan de Steynlaan in Zeist en is in deze plaats dé cadeauwinkel. Je vindt bij ons leuke originele en unieke cadeaus voor jong en oud. Om weg te geven of stiekem lekker zelf te houden. Het assortiment wordt steeds aangevuld en uitgebreid zodat je altijd wel weer wat nieuws ontdekt. Winkelen bij ons is een beleving, je ontdekt constant weer nieuwe leuke dingen.

Memberi

Ook in onze webshop proberen we je te verrassen. Een groot deel van ons assortiment vind je hier terug. Als je bij ons besteld worden je cadeautjes altijd ingepakt en als je wilt sturen we het naar een ander adres, uiteraard met een mooie boodschap van jou erbij.

Ook voor de zakelijke markt hebben wij leuke producten. De Memberi cadeauservice gaat nog een stapje verder en ontzorgt de zakelijk klant helemaal op het gebied van personeels- en relatiegeschenken. Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie.

Openingstijden Memberi Cadeaus in Zeist

Memberi

Maandag      gesloten
Dinsdag        12-18 uur
Woensdag    12-18 uur
Donderdag  12-18 uur
Vrijdag         12-18 uur
Zaterdag      10-17 uur

Buiten onze reguliere openingstijden kun je onze winkel op afspraak bezoeken. Onze webshop is 24 uur per dag geopend: wanneer je voor 12 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Afwijkingen op de reguliere openingstijden worden ook altijd via onze Facebook pagina gecommuniceerd. 

Memberi Zaalhuur

Achter onze winkel hebben we een leuke ruimte welke we tegen een zeer aantrekkelijke prijs verhuren voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, workshops en andere bijeenkomsten. Uniek is ook dat je je eigen eten en drinken mee mag nemen. Zie de informatie over onze zaalhuur elders op de website.

Mocht je nog vragen hebben over onze winkel, webshop of zaalhuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *