Over Memberi Cadeaus

Memberi is een cadeauwinkel aan de Steynlaan 32 in Zeist en ken je wellicht onder de oude naam Hebberz. Bij Memberi cadeaus kun je  terecht voor leuke, originele cadeautjes voor jong en oud. Om weg te geven of stiekem lekker zelf te houden. Het assortiment wordt steeds aangevuld en uitgebreid zodat je altijd wel weer wat nieuws ontdekt. Een greep uit onze merken: Kikkerland, Zoedt, Zazu kids, Kletspot, Rexinter, Soap&Gifts. 

Ook voor de zakelijke markt hebben wij leuke producten. De Memberi cadeauservice gaat nog een stapje verder en ontzorgt de zakelijk klant helemaal op het gebied van personeels- en relatiegeschenken. Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie.

In de winkel tref je Berry, meer dan 10 jaar internet onderneemster met webshop hippekinderspullen.nl. Bij Memberi cadeaus kun je je bestelling van Hippekinderspullen indien gewenst afhalen.

Openingstijden Memberi Cadeaus in Zeist:

Maandag      gesloten
Dinsdag        10-17 uur
Woensdag    10-17 uur
Donderdag  10-17 uur
Vrijdag         10-17 uur
Zaterdag      10-17 uur

Buiten onze reguliere openingstijden kun je onze winkel op afspraak bezoeken. Onze webshop is 24 uur per dag geopend: wanneer je een bestelling plaats, verzenden wij deze uiterlijk de volgende werkdag.

Afwijkingen op de reguliere openingstijden worden ook altijd via onze Facebook pagina gecommuniceerd.

Memberi Webshop 

Onze meest populaire producten vind je ook terug in onze webshop. Wanneer je hier bestelt verzenden wij je bestelling uiterlijk de volgende dag. Ook afhalen van bestellingen van de webshop is mogelijk. Klanten van onze webshop Hippekinderspullen kunnen hun bestelling indien gewenst bij ons ophalen.

Weet je zelf een product dat niet in onze winkel mag ontbreken. Mail het ons: info@memberi.nl. Dit e-mailadres kun je ook gebruiken als je onze leuke nieuwsbrief wilt ontvangen.

Memberi Workshops

Regelmatig vinden er bij ons leuke workshops plaats. Like onze Facebookpagina om op te hoogte te blijven van alle evenementen. Op onze Facebook vind je ook veel van onze producten terug en soms hebben we een leuke winactie. Ons Instagram account is natuurlijk ook actief en staat gevuld met mooie productfoto’s.

Memberi Kinderfeestjes

In de ruimte achter de winkel kun je een leuk kinderfeestje of workshops geven. Ook het huren op regelmatige basis is mogelijk. Meer info vind je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *