Adverteren: Bereik potentiële klanten met het plaatsen van een gastblog

Adverteren op onze website Memberi loont. Steeds meer mensen weten de weg naar onze winkel en onze website te vinden. We hebben ook een groot aantal terugkerende bezoekers en weten van onze klanten fans te maken. Dit maakt dat wij een groot effectief bereik onder onze bezoekers hebben.

Bent u op zoek naar mogelijkheden om te adverteren? Heeft u een website en interesse in het plaatsen van een blog op onze website? Dat kan! Wij hanteren voor het plaatsen van een gastblog de volgende voorwaarden.

adverteren bij Memberi

Zelf een blog maken

Wanneer u zelf een artikel schrijft en aanlevert hanteren wij de volgende voorwaarden:

  1. Een minimum van 400 woorden
  2. Gerelateerd aan/interessant voor onze bezoekers
  3. Een uniek artikel dat nergens anders geplaatst wordt
  4. Maximaal 2 do follow links
  5. Maximaal 2 foto’s
  6. Door middel van het plaatsen van een artikel verklaart de gastblugger dat de gebruikte afbeeldingen royalty vrij zijn

De kosten voor het plaatsen van een blog die kant en klaar aangeleverd word bedragen € 115,00 exclusief BTW. De blog wordt na plaatsing via onze Social media extra onder de aandacht gebracht.

Een blog laten schrijven

U kunt er ook voor kiezen een blog door ons te laten schrijven. Deze blog voldoet aan dezelfde eisen als een gastblog en zal na uw akkoord door ons geplaatst worden.

De kosten voor het laten schrijven en plaatsen van een blog bedragen € 195,00 exclusief BTW. De blog wordt na plaatsing via Social media extra onder de aandacht gebracht.

Onze blogs staan 2 jaar online. Een verlenging kost € 25,00 per jaar.

Andere mogelijkheden tot adverteren

Neem voor andere manieren van adverteren -zoals het plaatsen van een link of promoten van uw product in onze fysieke winkel- contact met ons op.

Ook is het mogelijk om te adverteren op onze kinderspullen website Hippekinderspullen.