Bedankt juf en meester voor dit bijzondere schooljaar

Bedankt juf en meester! Nog maar een paar weken en dan start voor de eerste regio de zomervakantie. Na weken van thuisonderwijs zijn de basisschoolkinderen half juni weer volledig naar school en voordat ze weer goed en wel gewend zijn staat de zomervakantie alweer voor de deur. En ook die zal waarschijnlijk anders zijn dan anders.

cadeaus voor de juf of meester

Juf en meester cadeaus

Aan het einde van het schooljaar worden veel juffen en meesters bedankt voor het afgelopen jaar met een klein cadeautje. Bij andere scholen is dit minder en wordt op juffendag -wanneer de leerkrachten gezamenlijk hun verjaardag vieren- een cadeautje gegeven. Een zelfgemaakte knutsel of tekening, een bloem of een klein cadeautjes. Sommige klassen geven met de hele klas een cadeau, vooral in groep 8 als afscheidscadeau.

Een leuk bedankje

Maar waarom dan? Ik weet zeker dat jij je dat ook wel eens hebt afgevraagd. Ze doet toch gewoon haar werk? Ik ben toch eens even rond gaan vragen en googelen en wat ik vooral hoor en lees is dat een juf of meester gewoon ontzettend belangrijk is voor je kind. Een leerkracht kan het schooljaar voor je kind maken of breken. En daarom hechten ouders er waarde aan om een bedankje te geven aan het einde van het jaar. Als blijk van waardering dat ze zo goed voor jouw kind gezorgd heeft. Kinderen vinden het vaak ook leuk om iets te geven, zeker in de lagere groepen.

zeep in doosje juf

Leuke cadeau-ideetjes voor de juf

Wat kun je de juf of meester zoal geven? Op nummer één staat chocolade, in wat voor vorm dan ook. Ook thee of koffie -maar net wat ze lekkerder vinden- doen het goed. In combinatie met een vrolijke mok ben je al snel klaar. Zeep of lekkere geurstokjes zijn ook leuk om te geven, met een leuk kaartje erbij waarop je hem of haar bedankt. Er zijn ook steeds meer producten te vinden die speciaal gemaakt zijn voor de juf en meester.

Maar vergeet zeker niet: de juf en meester en minsten zo blij met een leuke tekening of lief kaartje. Dus wat je ook koopt, vergeet deze vooral niet!

bedankt juf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *