Geen gevulde zak van Sinterklaas meer

Onze kinderen zijn de Sinterklaas leeftijd al eventjes ontgroeid; ze zijn nu 12 en 15 jaar. Maar de jongste kan het idee van geen cadeautjes krijgen nog maar moeilijk loslaten, zelfs als we zeggen dat we nu met Kerst cadeautjes geven. Ook zegt hij dat hij het zo gezellig vindt, die Sinterklaasavond. Dus doen wij ieder jaar lootjes trekken en kopen we voor diegene een klein cadeautje. Budget: 5 euro. Maarja, wat koop je daar nu voor? Hier enkele tips. Natuurlijk ook bruikbaar buiten de Sinterklaas periode.

Cadeautjes voor rond de 5 euro voor een jongen

Voor een jongen van tussen de 10 en 15 jaar zo ongeveer is er vaak maar een ding dat telt: gamen. Oja, en eten. Snoepen. En vooral veel van alles. Dus een zak van zijn favoriete snoep is altijd goed, of een cadeaubon voor een spelletje. Een grappige sleutelhanger doet het vaak ook wel goed. Wij hebben bijvoorbeeld in de winkel een hamburger sleutelhanger die een boer laat als je op een knopje drukt. Kunnen ze niet van afblijven.

Cadeautjes voor rond de 5 euro voor een meisje

moederdag cadeautjes

Voor meisjes is het natuurlijk veel makkelijker om iets te vinden. Make-up, scrunchies, slijm, tekenspullen, armbandjes, er is van alles dat meisjes “cute” vinden en goed is. Mazzel dus als jij iets voor een meisje moet kopen. Ook altijd goed: een bruisbal. Ziet er leuk uit en ruikt ook nog eens lekker. Geen bad? De mini bruisballen kunnen ook prima in een voetenbadje.

Cadeautjes voor rond de 5 euro voor een man

Ook voor mannen is het niet altijd even makkelijk een cadeautje te vinden. Vaak weten ze niks, willen ze niks en al zeker geen dingen waar ze niets aan hebben. Voor rond de 5 euro is het helemaal lastig. Maar ook mannen houden van Tony Chocolonely, zeker de caramel-zeezout is mijn ervaring. Ik vind ook de walnoot splitter een erg leuk en origineel cadeautje en voor de snoep liefhebbers hebben we leuke snoeppotjes gevuld met snoepjes in de smaken mojito, whisky, pina colada en gin-tonic. Hier zit geen alcohol in dus ook kinderen kunnen deze snoeppotjes voor hun vader kopen. Kijk bij de sweets ook vooral naar het filmpje hoe de snoepjes gemaakt worden, zo leuk.

Cadeautjes voor rond de 5 euro voor een vrouw

cadeautjes voor rond de 5 euro

Voor vrouwen is het alweer een stuk makkelijker. Een leuke kaars of stukje zeep wordt altijd gewaardeerd. Het assortiment van Mijn Stijl bevat zat van deze leuke spullen. Maar ook dingen als een notitieblokje of planner zijn populair. Zelfs een mooie kaart met bijzondere quote is een idee, eventueel met een van onze handige kaarthouders.

Kom lekker rondsnuffelen bij Memberi

hebberz wordt memberi

Zoals je kunt lezen: er zijn voor iedereen cadeautjes voor rond de 5 euro. Natuurlijk vind je in onze winkel en webshop nog veel meer keuze, in diverse prijsklassen. Kom gezellig langs en laat je verrassen door ons aanbod. Heb je geen idee? Vertel ons voor wie je iets zoekt en we laten je graag wat suggesties zien. Woon je niet in de buurt? Bekijk dan zeker onze webshop.

Tot ziens bij Memberi op de Steynlaan 32 in Zeist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *