Vier je bij ons je kinderfeestje? Dat is natuurlijk al ontzettend leuk, maar we hebben het vanaf nu nog veel leuker gemaakt! Je kunt nu ook een goodiebag kinderfeestje bestellen!

Goodiebag kinderfeestje

Zo kun je er vanaf nu voor kiezen om na afloop een goodiebag aan de genodigden mee te geven. Een tasje gevuld met leuks. Maak je slijm, een fotolijstje of iets anders dan doen we deze uiteraard in het tasje. Daarnaast kun je de goodiebag aanvullen met andere dingen.

Goodiebag lekkers

goodiebag kinderfeestje

De goodiebag kinderfeestje kan door ons gevuld worden met bijvoorbeeld een zakje chips en een lolly. Altijd lekker voor op de weg naar huis of om thuis nog lekker van te smullen. Ook ander snoep is -na overleg- mogelijk.

Groepsfoto

Een superleuk aandenken aan je feestje is een foto van de hele groep. Met jullie mooiste of gekste pose maken we een foto, welke we voor iedereen afdrukken. Zo heeft iedereen een blijvende herinnering aan jouw feestje. Wedden dat deze foto in de foto-albums van alle kinderen bewaard blijft? Dat is een leuk idee hè?

Hebberz Wall of feest

Als variatie op de Wall of fame hebben we bij Hebberz de Wall of feest. Jouw groepsfoto komt sowieso op de Wall of feest te hangen, als bewijs dat jij je feestje bij ons gevierd hebt. Natuurlijk hopen we dat deze wand heeeeeel groot wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze prijslijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat