Iedereen verdient nu een hart onder de riem! Daarom hebben we een leuke actie: we willen onze winkelramen vol met gekleurde hartjes hangen. En natuurlijk hebben we daar jullie hulp bij nodig.

hart onder de riem

Print je hartjes kleurplaat en kleur ‘m in

Tijdens de openingstijden van onze winkel kun je een kleurplaat afhalen in onze winkel. Je kunt ook onderstaande afbeelding printen. De kleurplaat mag je inkleuren zoals jij wilt. Lever de kleurplaat in in onze winkel of doe ‘m bij ons in de brievenbus. Schrijf op de achterkant wel even je naam, dan weten we wie welk hart gemaakt heeft.

O ja, dit keer geldt: ook voor volwassenen is het heerijk ontspannend om te kleuren! Dus doe gezellig mee, vinden we leuk.

Laat jouw hart onder de riem zien en doe mee!

hart onder de riem

Wie maakt de mooiste kleurplaat?

We hangen alle hartjes op het raam en maken er zo een groot harten festijn van. Voorbijgangers kunnen het mooiste hart kiezen, en natuurlijk wint de mooiste een prijs!

Kies jij de winnaar: wie maakt de mooiste hart onder de riem?

Dus kom jij binnenkort voorbij onze winkel en zie je de hartjes hangen? Maak dan een foto van degene die jij het mooiste vindt en stuur ons de foto. Dag mag via Facebook, mail, Instagram, wat jij het handigst vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *