Uitgenodigd voor een bruiloft maar geen idee voor een huwelijkscadeau?

huwelijkscadeau

Stel je voor: je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Van een collega, kennissen of misschien een neef of nicht. Mensen die je kent, maar ook weer niet zo goed dat je inspiratie hebt voor een mega creatief en uniek huwelijkscadeau. Wat doe je dan? Geen punt, hier drie cadeaus die misschien iets minder van je creativiteit vragen maar wel ontzettend uniek en origineel zijn! En als je wilt kun je er ook nog de vaak gevraagde envelop met inhoud bij doen.

Huwelijkscadeau 1: De Mooie Momenten Pot

huwelijkscadeau

Een cadeau perfect voor vele gelegenheden, dus ook voor een huwelijk. De mooie momenten is een mooi vormgegeven pot vol met blanco briefjes en notitieblokjes, een pen, een kaarthouder en nog wat kleine dingetjes. Het idee is dat de ontvanger alle mooie momenten op gaat schrijven en bewaren in de pot. Na een bepaalde periode wordt de pot geopend en kunnen alle mooie momenten opnieuw beleefd worden.

TIP! De mooie momenten pot is ook leuk om tijdens het huwelijk neer te zetten en alle gasten iets liefs voor het bruidspaar op te laten schrijven en in de pot te doen.

Huwelijkscadeau 2: De Kletspot Lieveling

huwelijkscadeau

De Kletspot is bij veel van onze klanten al bekend: een pot vol vragen en dilemma’s met het doel eens even lekker te kletsen. Deze Kletspot Lieveling is speciaal voor stellen: herinneringen ophalen, plannen maken voor de toekomst en vooral weer even lekker samen tijd doorbrengen.

Huwelijkscadeau 3: De Pineut DIY likeur

huwelijkscadeau

Met de DIY likeur van Pineut maak je je eigen likeur; jenever erbij, wachten, zeven en klaar. We hebben ze in diverse smaken, er zit altijd wel iets voor je bij. De wachttijd van de meeste likeuren is 4-6 weken. En laat dat nou net de tijd zijn dat de wittebroodsweken duren 😉 Kun je na afloop mooi een borrel drinken. De DIY likeuren hebben mooie namen als Klaar voor een Kus, Rode Konen, Vuurwater en Sterk Bakkie. Een handleiding over hoe de likeur te maken is bijgevoegd.

Overigens, tijdens de wittebroodsweken hoort het bruidspaar niet lastig te worden gevallen door visite en vertegenwoordigers, wist je dat? En het witte brood komt van het feit dat witbrood vroeger een luxeproduct was en alleen tijdens speciale gelegenheden gegeten werd. Weet je dat ook weer!

Onze webshop wordt dagelijks gevuld met leuke, lieve cadeaus dus kijk vooral ook even in de rest voor ons assortiment voor ene mooi huwelijkscadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat