Even offline met de Kletspot: succes gegarandeerd

Kletspot? Wat is dat dan?

De Kletspot is een mooi vormgegeven glazen pot gevuld met kaartjes met daarop in allemaal vragen en dilemma’s. Het zijn er 200 in totaal dus je kunt er echt urenlang mee bezig zijn zonder in herhaling te vallen. Dat noemen we de Kletspot en hij is er in heel veel verschillende varianten.

Leg dus de telefoon of iPad opzij en ga er eens even gezellig voor zitten. Je zult zien dat er ontzettend leuke tafelgesprekken ontstaan samen met de Kletspot. Om de kaartjes heen kun je nog een heel spel verzinnen, bijvoorbeeld dobbelen om wie een kaart moet trekken. Bij de kids versie is een dobbelsteen met extra spel bijgeleverd.

Inhoud Kletspotten

Enkele voorbeelden van vragen/dilemma’s:

Lekker kletsen
 • In welke film wil jij de hoofdrol spelen?
 • Er belt een BN’er aan….voor wie doe jij de deur NIET open?
 • Op jouw verjaardag krijg je van je buurman een staatslot en je win € 100.000,00. Ga je het delen?
 • Maar ook serieuzere vragen zoals: Je loopt tegen een vechtpartij aan……wat doe je?

Dit zijn voorbeeld vragen uit de Kletspot original. Kijk bij de andere Kletspot versies voor meer voorbeeldvragen.

Versies en Prijzen Kletspotten

De pot is te koop vanaf € 9,95 en is verkrijgbaar in diverse versies.  De kleine potjes kosten € 9,95, de grote € 13,95 en de Bluf en Babbels € 14,95. Dit is inclusief mooie cadeauverpakking.

De versies die je momenteel in onze winkel en webshop vindt:

 • De standaard Kletspot, met heel veel leuke vragen en dilemma’s. Deze vragen en dilemma’s kun je met iedereen vanaf ca 15 jaar spelen. Het perfecte spel om met je familie te spelen.
 • De Extra pittig, voor geoefende kletspotten en durfals. Met vragen en dilemma’s die net wat verder gaan. 18+
kletspot extra pittig
 • De Kids: voor of met kinderen tot ca 14 jaar. Met eventueel een extra spelelement met dobbelsteen om het leuk voor de kids te maken.
 • De Lieveling voor partners, herinneringen ophalen en plannen maken voor je toekomst. Onze favoriet! Ook een erg leuk cadeau bij een huwelijksjubileum.
 • Het Kletsdoosje: de standaard pot voor onderweg, in een handig doosje om mee te nemen. Deze kost € 9,95.
Kletspot lieveling
 • Het Kletspotje: het kleinere broertje van de standaard pot, voor € 9,95.
 • De Stout: een klein potje vol met pikante vragen en dilemma’s. Een potje voor 18+!
 • Mamalief: een pot vol met lieve kaartjes die je voor je moeder invult. Wat zal ze blij verrast zijn om al jouw lieve woorden terug te lezen.
 • Gozers: het woord zegt het al, dit is de Kletspot voor mannen. Met vragen over geld, voetbal, vrouwen, auto’s en nog veel meer “mannendingen”.
vriendinnenpraat
 • Vriendinnenpraat: lekker gezellig lachen met je vriendinnen. 18+. Dit is een kleine versie welke € 9,95 kost.
 • Business babbel: De Kletspot voor op kantoor. Met de vragen en dilemma’s uit deze pot leer je je collega’s echt goed kennen. Leuk om de vergadering mee te openen.
 • Bluf: De Kletspot maar dan net even anders! De Bluf is erg leuk om met een groep vriend(inn)en te spelen. Daar waar de Kletspot puur voor het kletsen bedoeld is, is de Bluf editie meer een spel.
 • Fratsen: Naast vragen en dilemma’s bevat deze pot ook anti-verveel tips. Perfect voor tieners!
 • Babbels: De waarheid komt boven tafel met deze pot. Nu kom je erachter hoe jouw tafelgenoten over jou denken. Geen glazen pot maar een mooi houten vaatje.
 • Applaus: Een pot vol vrolijke kaartjes met een blanco zijde waar complimenten of boodschappen voor de ontvanger op geschreven kunnen worden. Leuk bij een afscheid, een jubileum of een bruiloft bijvoorbeeld.

De Kletspot als relatiegeschenk

De Kletspot is ook een geweldig om als personeelscadeau, kerstgeschenk of relatiegeschenk te geven. Neem voor de aankoop van grotere aantallen contact met ons op (info@memberi.nl). Wij kunnen uw bestelling binnen enkele dagen leveren. Indien gewenst bezorgen wij uw geschenk ook bij de mensen thuis, uiteraard voorzien van een kaartje met uw boodschap.

Kletspot studenten

Er komen regelmatig nieuwe versies bij dus check regelmatig onze webshop voor de Kletspot producten! Bestel je bij ons dan pakken we de pot feestelijk in, klaar om weg te geven. Bestel je voor 14 uur dan heb je je cadeau de volgende werkdag in huis, altijd feestelijke ingepakt.

Kies je Kletspot

Twijfel je over welke versie je moet kiezen, of wil je nog wat meer kletspot vragen weten voordat je je keuze maakt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder in je zoektocht naar het leukste cadeautje van dit moment!

Ook als je grotere aantallen wilt bestellen, bijvoorbeeld voor medewerkers of een andere groep mensen kun je contact met ons opnemen (info@memberi.nl). We kunnen snel iedere hoeveelheid leveren en indien gewenst ook versturen naar diverse adressen, uiteraard met een mooi kaartje erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *