Even offline met de Kletspot: succes gegarandeerd

Kletspotten

De Kletspotten zijn mooi vormgegeven glazen potten gevuld met kaartjes met daarop allemaal vragen en dilemma’s. Het zijn er 200 in totaal dus je kunt er echt urenlang mee bezig zijn zonder in herhaling te vallen. Dat noemen we de Kletspot en hij is er in heel veel verschillende varianten.

Leg dus de telefoon of iPad opzij en ga er eens even gezellig voor zitten. Je zult zien dat er ontzettend leuke tafelgesprekken ontstaan samen met de Kletspotten. Om de kaartjes heen kun je nog een heel spel verzinnen, bijvoorbeeld dobbelen om wie een kaart moet trekken. Bij de kids versie is een dobbelsteen met extra spel bijgeleverd.

De pot is mooi genoeg om op tafel te laten staan, of op het aanrecht of de bar bijvoorbeeld. Zo kun je ook op een “saai” moment eens een kaartje trekken en even kletsen. Het hoeft dus geen uren te duren en je hoeft er ook niet per se voor te gaan zitten. Juist die diversiteit en vrijheid is wat de Kletspotten zo leuk voor iedereen maakt.

En over de bar gesproken: in diverse restaurants en café’s vind je de Kletspot inmiddels terug. Leuk als gespreksstarter of opvulling bij een stil moment. Vanaf nu zit je nooit meer zonder gespreksstof.

Inhoud Kletspotten en Kletspot vragen

Kletspot stout: een van de Kletspotten

Enkele voorbeelden van vragen/dilemma’s:

  • In welke film wil jij de hoofdrol spelen?
  • Er belt een BN’er aan….voor wie doe jij de deur NIET open?
  • Op jouw verjaardag krijg je van je buurman een staatslot en je win € 100.000,00. Ga je het delen?
  • Maar ook serieuzere vragen zoals: Je loopt tegen een vechtpartij aan……wat doe je?

Dit zijn voorbeeld vragen uit de Kletspot original. Kijk bij de andere Kletspot versies voor meer voorbeeldvragen. Woon je in (de buurt van) Zeist? Dan ben je van harte welkom om alle Kletspotten in het echt te komen bekijken zodat je de juiste keuze kunt maken.

Versies en Prijzen Kletspotten

Kletspot kids

De pot is te koop vanaf € 9,95 en is verkrijgbaar in diverse versies; van de Kletspot Kids voor kinderen vanaf 6 jaar tot de Kletspot stout met pikante vragen en alles ertussenin. En wat dacht je van de Babbels, in een moor vormgegeven tonnetje?  Of de Quality time, met de beste vragen en dilemma’s uit alle Kletspot versies?

De kleine potjes kosten € 9,95, de grote € 13,95 en de Bluf en Babbels € 14,95. De Kletspot Applaus kost € 10,95.

Je vindt alle potten die wij op voorraad hebben in onze webshop. Zoek jij een versie die er niet tussen staat? Dit is doorgaans geen probleem, dan bestellen we deze voor je.

De Kletspot als relatiegeschenk

Een van de Kletspotten: de Kletspot business babbel

De Kletspot is ook een geweldig om als personeelscadeau, kerstgeschenk of relatiegeschenk te geven. Neem voor de aankoop van grotere aantallen contact met ons op (info@memberi.nl of whatsapp 06 – 29819724‬). Wij kunnen uw bestelling binnen enkele dagen leveren. Indien gewenst bezorgen wij uw geschenk ook bij de mensen thuis, uiteraard voorzien van een kaartje met uw boodschap.

Er komen regelmatig nieuwe versies bij dus check zo af en toe onze webshop voor de Kletspot producten! Bestel je bij ons dan pakken we de pot feestelijk in, klaar om weg te geven. Bestel je voor 14 uur dan heb je je cadeau de volgende werkdag in huis, altijd feestelijke ingepakt. Ook wanneer je grote aantallen wilt kunnen we binnen enkele dagen leveren.

Kies je Kletspot: bekijk hier alle Kletspotten

Twijfel je over welke versie je moet kiezen, of wil je nog wat meer kletspot vragen weten voordat je je keuze maakt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder in je zoektocht naar het leukste cadeautje van dit moment!

Ook als je grotere aantallen wilt bestellen, bijvoorbeeld voor medewerkers of een andere groep mensen kun je contact met ons opnemen (info@memberi.nl of whatsapp 06 – 29819724‬). We kunnen snel iedere hoeveelheid leveren en indien gewenst ook versturen naar diverse adressen, uiteraard met een mooi kaartje erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *