Het kerstpakket: een manier om dankjewel te zeggen

Memberi kerstcadeaus

Kerst! Je moet er nog niet aan denken

De zomer is nog niet eens voorbij of ik begin al over kerst te praten. Dat lijkt bizar, toch? Maar het kan erger: bij de Hema zag ik de kruidnootjes al liggen. Geen paniek, ik ga de winkel echt nog niet in kerstsferen brengen. Maar er zijn dingen die nu geregeld moeten worden. Het kerstpakket bijvoorbeeld.

Een kerstpakket is altijd leuk

kerstpakket

Hoe je het ook wendt of keert: een kerstpakket krijgen is gewoon leuk. Zo’n vrolijke doos (meestal) die je dan met het hele gezin vol verwachting uitpakt. Een deel van de inhoud (de chocolaatjes!) is dezelfde avond nog op, een ander deel (die smerige kaasbolletjes) staat eeuwig in de kast en wordt nadat de houdbaarheidsdatum overschreven is weggegooid.

Kerstpakket nieuwe stijl

Tegenwoordig zie je dat de eindejaarsgeschenken vaak anders worden gebracht. Geen gevulde doos meer, maar een bon om zelf iets uit te zoeken. Bij grotere bedrijven is er zelfs een markt waar je bij diverse kraampjes een cadeau uit kunt zoeken. Dan krijg je dus wel iets wat je zelf wilt, maar de charme van de verrassing is er dan wel helemaal af. Ik stem dus voor het originele kerstpakket. Maar dan wel zonder de kaasbolletjes.

Kerst bij Memberi

Ik hou van kerstpakketten, van cadeautjes en van leuke dingen bij elkaar zoeken. Dus wat dat betreft kan ik mijn lol op de komende tijd. Ik heb al leuke dingen in gedachten en ga waarschijnlijk samenwerken met een bedrijf dat superleuke dingen maakt die onderdeel kunnen worden van de kerstgeschenken.

Regel jij de kerstpakketten?

Ben of ken jij bij jouw bedrijf degene die de kerstpakketten verzorgt? Neem dan contact met mij op! Aan de hand van je budget en verdere wensen maak ik een paar voorstellen voor leuke, originele kerstpakketten waar je vervolgens het pakket van jouw keuze uit selecteert. Wacht niet te lang met contact opnemen want en een ander heeft wel enige voorbereiding nodig. Anders moet ik wellicht toch terugvallen op de kaasbolletjes 😉

En zoek je één uniek geschenk? Dat kan natuurlijk ook. De Kletspot deed het wat dat betreft erg goed vorig jaar, en ook de Mooie Momenten Pot is super. Houd er rekening mee dat grotere aantallen besteld moeten worden en een levertijd hebben van 2 dagen tot 2 weken.

Wil je nog even niets maar wel op de hoogte blijven en geïnspireerd raken door onze blogs en producten? Blijf dan vooral onze blogs volgen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze link.

Mijn contactgegevens:

Mail: info@memberi.nl

Telefoon: 030-2059988

Whatsapp: 06-29819724

Of kom gezellig langs in de winkel op de Steynlaan 32, dan kan je meteen wat inspiratie op doen! En heb je zelf leuke tips of ideeën voor kerstgeschenken? Vertel het me, wie weet kan ik er iets mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van memberi.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 16 reviews.
WhatsApp chat