Het kerstpakket: een manier om dankjewel te zeggen

Kerstmis: Het komt altijd eerder dan je denkt.

De zomer is nog niet eens voorbij of ik begin al over kerst te praten. Dat lijkt bizar, toch? Maar het kan erger: bij de Hema zag ik de kruidnootjes al weer liggen. Geen paniek, ik ga de winkel echt nog niet in kerstsferen brengen. Maar er zijn dingen die nu geregeld moeten worden. Zoals het uitzoeken van het kerstpakket bijvoorbeeld.

September was de maand waarin ik vroeger altijd de kerstpakketten ging uitzoeken voor de medewerkers van het bedrijf waar ik als HR adviseur werkte. Dat was echt een dagje uit! De leverancier had dan een grote loods omgebouwd tot showroom, prachtig versierd in kerstsfeer. En daar koos ik dan uit wat er dat jaar in het kerstpakket zou komen.

Een kerstpakket is altijd leuk

kerstpakket

Hoe je het ook wendt of keert: een kerstpakket krijgen is gewoon leuk. Zo’n vrolijke doos (meestal) die je dan met het hele gezin vol verwachting uitpakt. Een deel van de inhoud (de chocolaatjes!) is dezelfde avond nog op, een ander deel (die smerige kaasbolletjes) staat eeuwig in de kast en wordt nadat de houdbaarheidsdatum overschreden is weggegooid.

Bij het uitzoeken van het kerstpakket probeer je altijd met zoveel mogelijk dingen rekening te houden. Zo wordt bij gezinnen het pakket vaak door de kinderen geopend. Hoe leuk is het dan als er ook iets voor hen bij zit? Ook moet het pakket altijd wel iets blijvends bevatten, en mag een flesje drank (al dan niet met alcohol) ook niet ontbreken.

Kerstpakket nieuwe stijl

Tegenwoordig zie je dat de eindejaarsgeschenken vaak anders worden gebracht. Geen gevulde doos meer, maar een bon om zelf iets uit te zoeken. Bij grotere bedrijven is er zelfs een markt waar je bij diverse kraampjes een cadeau uit kunt zoeken. Dan krijg je dus wel iets wat je zelf wilt, maar de charme van de verrassing is er dan wel helemaal af. Dan had je eigenlijk net zo goed een eenmalige bonus kunnen krijgen, dan had je daar ook zelf iets van kunnen kopen. Terwijl het juist zo leuk is, die verrassing en met z’n allen thuis het kerstpakket openmaken. Ik stem dus voor het originele kerstpakket. Maar dan wel zonder de kaasbolletjes 🙂

Kerst bij Memberi cadeaus

memberi-berry

Ik hou van kerstpakketten, van cadeautjes en van leuke dingen bij elkaar zoeken. Dus wat dat betreft kan ik mijn lol op de komende tijd. Juist doordat ik alles zelf regel en samenstel ben je in mijn winkel heel flexibel met het samenstellen van je pakket. Ook ken ik uiteraard veel lokale ondernemers, dus ik kan de kerstpakketten eenvoudig aanvullen met een lekkere (kakelverse!) kerststol van de plaatselijke bakker of een overheerlijke worst van de slager. Ook de notenboer kan op mijn klandizie rekenen. Kortom; voor een origineel, verrassend en smaakvol kerstpakket ben je bij Memberi aan het juiste adres.

Regel jij de kerstpakketten?

Ben of ken jij bij jouw bedrijf degene die de kerstpakketten verzorgt? Neem dan alvast een kijkje bij onze relatiegeschenken. Hier krijg je een beeld van wat soort leuke kerstgeschenken we zoal kunnen leveren. Uiteraard kunnen we deze aanvullen met allerlei andere producten. Enne, terwijl ik dit schrijf is het pas augustus: deze categorie zal de komende weken nog flink aangevuld worden.

Heb je een idee van je wensen? Stuur dan een mailtje naar info@memberi.nl of app naar 06 – 298 19 724. Ik ga graag aan de slag om voor jou het mooiste kerstpakket te maken. Of het er nu 1 of 100 moeten zijn, niets is ons te gek.

Wacht trouwens niet te lang met contact opnemen want en een ander heeft wel enige voorbereiding nodig. Anders moet ik wellicht toch terugvallen op de kaasbolletjes 😉

Wil je nog even niets maar wel op de hoogte blijven en geïnspireerd raken door onze blogs en producten? Blijf dan vooral onze blogs volgen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kom gezellig langs in de cadeauwinkel op de Steynlaan 32 in Zeist, dan kan je meteen wat inspiratie op doen! Je kunt komen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken voor ene privé shopafspraak. Ik kan je dan wat mogelijkheden laten zien en aan de hand van jouw wensen een voorstel doen.

En heb je zelf leuke tips of ideeën voor kerstgeschenken? Vertel het me, wie weet kan ik er iets mee.

Wat je cadeau ook wordt, ik wens (alvast) je hele fijne feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van memberi.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 267 reviews.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.