Kinderfeestje: op zoek naar nieuwe ideeën!

Er is meer dan slijmfeestjes

De slijmfeestjes die we bij Hebberz achter de winkel houden in onze feestruimte zijn een groot succes en redelijk bekend in Zeist en omstreken. Maar er is natuurlijk meer dan slijm maken! Er wordt me ook vaak gevraagd “wat we nog meer doen”.  Tijd dus om eens na te denken over andere invullingen voor een kinderfeestje.

Fotolijstjes versieren (met foto!)

kinderfeestje fotolijstje versieren

De mogelijkheid om fotolijstjes te versieren zat al een tijdje in mijn gedachten. Dit is leuk voor jong en oud en voor meisjes en jongens. Je kunt het stoer maken met verf of juist heel vrolijk met glitters en pailletten. Maar het fotolijstje alleen vond ik een beetje te saai. Dussss, wat nou als de kinderen zich eerst op hun allermooist maken. Dan maken we een gave (groeps)foto die ik direct afdruk. In de tussentijd kunnen de kids de lijstjes versieren en hebben we aan het eind een mooi fotolijstje mét foto. Vervolgens pakken we de fotolijstjes mooi in en natuurlijk stoppen we het in een mooi tasje. Helemaal af toch?

Kinderfeestje dromenvanger maken

kinderfeestje dromenvanger maken

Ik vind een dromenvanger altijd iets magisch hebben. Zelf heb ik er ook eentje boven mijn bed hangen. hoe leuk is het om er zelf eentje te maken die helemaal is zoals jij wilt: de juiste kleuren, de juist veertjes, de juiste lengte…. Zelf heb ik er nog nooit eentje gemaakt dus dit kinderfeestje moet ik nog even verder doorontwikkelen.

Kaarsjes maken

kinderfeestje kaarsen maken

Surfend op Internet kwam ik pakketen tegen waarmee je kaarsjes kunt maken. De kaarsenwas is door de warmte van je handen met de hand te vormen. Erg geschikt voor kinderen dus! Zo maak je makkelijk en veilig leuke vormpjes, ook de kleinere kinderen. Voor de grotere kinderen is het ook leuk om kaarsen te versieren met stift. Eventueel met een versierd glazen kandelaartje erbij. Ik denk dat dat ook een erg leuk kinderfeestje kan worden.

Sneeuwbollen maken

kinderfeestje sneeuwbol maken

In de winkel hebben de sneeuwbollen altijd een aantrekkingskracht, zowel naar kinderen als naar volwassenen. Het is ook mogelijk zelf een sneeuwbol te maken. Met een foto of een leuke tekening maak je een sneeuwbol precies zoals jij ‘m wilt. Ook dit kinderfeestjes is voor alle leeftijden geschikt.

 

Eenhoorn spaarpot versieren

kinderfeestje unicorn

Wat ik tot slot nog tegen kwam zijn spaarpotten in de vorm van een eenhoorn die je kunt versieren. Natuurlijk dacht ik al helemaal verder: een eenhoorn feestje is ook leuk! Dan versier ik alles in eenhoorn thema en knutselen we van alles met eenhoorns. Gegarandeerd succes bij heel veel meiden.

Nou, jullie kunnen het lezen: er borrelt van alles in mijn hoofd. Ik ga alles verder uitwerken en een prijsberekening maken. Want het moet natuurlijk wel betaalbaar blijven 🙂

Zit er al iets tussen waar jij -of vooral je kind- enthousiast van wordt? Of heb je zelf nog leuke ideeën voor een kinderfeestje? Laat het me weten!

Wil je vast meer info over onze kinderfeestjes? Ga dan naar onze feestruimte pagina.

Een reactie op “Kinderfeestje: op zoek naar nieuwe ideeën!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van memberi.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 267 reviews.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.