Mijn Stijl: een nieuw merk bij Memberi

mijn stijl

Wat is Mijn Stijl?

mijn stijl

MIJN STIJL is een groothandel in gebruiksartikelen, echte basics voor in huis! Van geurkaars tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar! Men vindt het verhaal achter een product erg belangrijk en werkt graag samen met kleinere fabrikanten.

Ze proberen, waar het mogelijk is, de eindassemblage te laten verzorgen door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Helaas geldt dit niet voor al onze producten, maar wij proberen zeker op een verantwoorde manier te ondernemen. De producten worden met name verkocht bij zelfstandige retailers bij u in de omgeving. De leuke winkels waar je net datgene vindt waar je naar op zoek bent, iets leuks voor jezelf of een cadeau!

Mijn Stijl en Memberi

wenskaarten

De mooie producten van Mijn Stijl passen perfect in het assortiment van Memberi. In onze winkel verkopen we graag mooie, betaalbare producten die leuk zijn om weg te geven maar ook om lekker voor jezelf te houden. De mooi vormgegeven producten en stoere, basic uitstraling past bij de winkel en de andere merken die we al hebben, zoals Zoedt.

De producten

De producten die we ingekocht hebben zijn geurzakjes, geurstokjes, handzeep, shampoo, geurkaarsen, zeep en roomspray. In de toekomst zal het assortiment nog verder uitgebreid worden.

Introductie aanbieding

Om onze klanten kennis te laten maken met de producten van Mijn Stijl hebben we een leuke introductie aanbieding: bij besteding vanaf € 25,00 aan Mijn Stijl producten -zowel in de winkel als de webshop- ontvang je een geurzakje gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van memberi.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 14 reviews.
WhatsApp chat