We hebben iets nieuws: het kinderknutsel buffet

Zoals velen van jullie weten hebben wij een mooie feestruimte die perfect is voor het geven van kinderfeestjes. Er zijn al honderden potjes slijm gemaakt, fotolijstjes versierd en andere knutsels gemaakt. En natuurlijk gedanst, gezongen, cadeautjes uitgepakt, stoelendans gegaan, poffertjes gegeten, tafelfriet gekocht, enzovoort.

Maar wat nou als je helemaal geen slijm wilt maken. En je als ouder geen idee hebt wat dan? Dan hebben wij iets leuks: het kinderknutsel buffet.

Wat is het kinderknutsel buffet

Wanneer je bij ons het kinderknutsel buffet afneemt kiest ieder kind zelf wat het wil gaan versieren. De knutsels variëren van een zwaard tot een deurhanger, vlinder, windgong, toverstokje en nog veel meer. We hebben een grote bak waar ieder kind uit mag kiezen. Wij zetten de tafel vol met verf, glitters, stickers, stiften, lijm etc en de kinderen kunnen heerlijk aan de gang. Knutselen kan ieder kind dus waarschijnlijk is het voor jou als ouder alleen nodig om af en toe even te helpen en misschien een knutselwerkje te drogen. Als dat geen relaxed feestje is!

Het kinderfeestje uitgebreid

We houden bij het knutselen een tijd van ongeveer een uur aan. Naast dit uur kun je nog tijd reserveren om cadeautjes uit te pakken, taart te eten en/of te dansen. Op ons kleine podium zijn al heel wat kunstjes vertoond.

Prijzen kinderfeestje kinderknutsel buffet

Het kinderknutsel buffet kost € 60,00 voor maximaal 8 kinderen. Hiervoor krijg je:

  • 1 knutsel per kind
  • alle benodigde versieringen
  • gebruik van onze geluidsinstallatie
  • gebruik van onze koelkast
  • een fles limonade met tap
  • een tasje om de knutsel in mee te nemen
  • heel veel lol

Komen er meer kinderen of wil je een extra knutsel laten maken? Dan betaal je € 5,00 per kind/knutsel extra.

Bekijk onze prijslijst voor de overige kosten voor bijvoorbeeld de zaalhuur en eventuele extra’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *