Slijmfeestjes: wat was het leuk!

De slijmfeestjes bij Memberi Cadeaus: een terugblik

Ruim een jaar lang heb ik met veel plezier kinderfeestjes begeleid in de ruimte achter mijn winkel. Ondanks dat ik diverse soorten knutselfeestjes aanbood, bestond 99% van die feestjes uit slijmfeestjes.

Tientallen feestjes zijn gevierd, honderden potjes slijm gemaakt…..hoeveel lijm er doorheen gegaan is? Ik zou het niet precies weten maar ik haalde het met dozen tegelijk. Ik genoot van de blije gezichten als een slijm nu eens wel lukte en moest glimlachen om de kinderen die eerst niet wilden en later als een gek het meeste slijm produceerden.

slijmfeestjes

Geen begeleide slijmfeestjes meer

Je voelt ‘m waarschijnlijk al aankomen; de (begeleide) slijmfeestjes bij Memberi stoppen. De winkel wordt -gelukkig- steeds drukker en het begeleiden van kinderfeestjes is hier niet meer mee te combineren.

Tijdens heel veel van de slijmfeestjes had ik heel veel hulp van Annalisa (super super!), maar het echt begeleiden, het klaarzetten, het schoonmaken, dat moest ik toch echt zelf doen. En dat lukt me niet meer. Ik zou iemand in kunnen huren die dit gaat doen maar dat zal de feestjes heel veel duurder maken, en dan zul je zien dat diegene net weer niet kan op de juiste tijden. Dan zou het me alsnog veel tijd kosten.

Een slijmfeestje is nog steeds mogelijk hoor, zie mijn artikel over de feestpakketten. Echter, de begeleiding zul je zelf moeten doen. En Annalisa heeft aangegeven dat ze als ze kan ook wel wil helpen. Dus mocht je dit wensen dan vraag ik het haar en ontvang je van . mij een offerte met haar prijs erbij.

Een kinderfeestje kan nog steeds

zaalhuur

De slijmfeestjes die nu geboekt zijn gaan uiteraard gewoon door! Nieuwe boekingen met begeleide feestjes zal ik echter niet meer aannemen. Wel kun je gewoon komen knutselen.

Knutselpakketten

Wil je tijdens je feestje lekker bij ons komen knutselen? Dat kan! Ik ben bezig met het maken van knutselpakketten die je kunt kopen. Hierin zit al het materiaal nodig voor bijvoorbeeld een slijmfeestje. En natuurlijk ben ik altijd in de buurt om te helpen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *