Het is zomervakantie!

muurcirkel zon
Muurcirkel van Zoedt

Nog een paar dagen en dan heeft ook de laatste regio zomervakantie. Heerlijk! Ik kijk er naar uit. Want alhoewel mijn kinderen de laatste maanden thuis waren vanwege het Corona virus, voelde dat voor mij toch echt niet als vakantie. Vooral de eerste weken waren lastig, zoekend naar de juiste modus. En daarna het toezicht houden en verder maar hopen dat ze het goed deden met hun huiswerk en toetsen op afstand. Gelukkig zijn ze allebei over dus dat zat toch blijkbaar wel goed.

Vakantieplannen gewijzigd

En dan onze vakantie….We wilden dit jaar naar dezelfde locatie als voorgaande twee jaren. Een fantastisch plekje op een fijn Grieks eiland. Zo’n plek waar je echt helemaal tot rust komt en iedereen aan zijn trekken komt. Ik had dus vroeg geboekt zodat we verzekerd waren van een plekje. Bijkomend voordeel: ik hoefde niets aan te betalen.

Griekenland

En toen sloeg de Corona toe. Naarmate de betaaldatum dichterbij kwam werd ik toch wel een beetje nerveus. Want wilden wij nog wel naar dat fantastische plekje in deze situatie? En als ik zou betalen en de reisorganisatie zou annuleren, zat ik dan met zo’n vervelende voucher.

De keuze werd op tijd voor ons gemaakt: de reisorganisatie annuleerde voordat we moesten betalen. Dat gaf me een dubbel gevoel: aan de ene kant blij met de annulering, aan de andere kant had ik zo’n zin om naar ons favoriete plekje te gaan.

Berusting

Nu dat de vakantie nadert en in de landen om eens heen de corona maatregelen weer deels aangescherpt worden ben ik blij dat we niet naar het buitenland op vakantie gaan. We hebben een fijn huisje in Drenthe gevonden waar we gaan genieten van de rust en van elkaar. En hopelijk van het mooie weer, want dat hoort er toch ook wel een beetje bij.

Drenthe

Ik verwacht heel veel te gaan lezen en ik heb me zinnen ook gezet op het doen van spelletjes. De Kletspot gaat dus ook zeker mee. Wat ik ook meeneem is de sangria van Pineut. De witte heb ik inmiddels thuis geprobeerd (lekker!), de rode ga ik op vakantie maken. Het komt wel goed met dat vakantiegevoel van mij!

Openingstijden zomervakantie 2020

Deze zomervakantie zijn de openingstijden van de winkel als volgt:

20 juli t/m 9 augustus: Donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Overige dagen op afspraak.

10 augustus t/m 28 augustus: gesloten

De webshop blijft open: bestellingen zijn te allen tijde mogelijk. Van 14 augustus t/m 24 augustus worden geen bestellingen verzonden. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 25 augustus verzonden. Tegen die tijd volgt er nog een fijne kortingscode als bedankje voor je geduld 🙂

Ik wens je een hele fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *