Kom knutselen bij Hebberz in de voorjaarsvakantie

Nog even en dan is het voorjaarsvakantie. Of krokusvakantie zoals velen nog zeggen. Veel mensen gaan in deze week met vakantie, naar de wintersport of juist even lekker de zon opzoeken.

Ben jij niet op vakantie en op zoek naar een leuke invulling van deze vakantiedagen? Kom dan knutselen bij Hebberz!

Knutselen: wat kun je maken

Tijdens onze crea knutseldagen kun je diverse dingen doen. Zo kun je natuurlijk slijm maken. We zetten alle spullen, kleurtjes, glitters etc klaar en je krijgt een bakje om je slijm in te bewaren. Dit bakje mag je ook nog leuk versieren.

Ook kun je een schatkistje versieren. Met verf, glitters, stickertjes, wat jij wilt. Houd er wel rekening mee dat de verf even moet drogen voordat je kunt versieren. Maar in de tussentijd zou je ook iets anders kunnen doen.

Zo hebben we ook armbandjes die je kunt krassen. Door het krassen komen mooie kleuren tevoorschijn. Een leuke activiteit ook voor de kleintjes.

Het onderzetters knutselen is ook leuk voor alle leeftijden. Met een beetje hulp van ons voor het lamineren maak je vier mooie onderzetters.

Fotoshoot

Op donderdag is fotografe Anna Vera van Avephotography aanwezig om footshoots te maken. Met kinderen, allen van kinderen of alleen van jou, alles is mogelijk. Voor 20 euro heb je een fotoshoot van ca 15 minuten en krijg je een afdruk van 10×15 en twee digitale foto’s. Ook leuk voor je LinkedIn profiel!

Met Anne Vera gaan we nog meer samenwerken dus kun je op deze dag niet houd dan zeker onze agenda in de gaten. Je mag het ook aangeven per mail of app als je interesse hebt dan kijken we of we een paar mensen samen kunnen voegen op een andere dag. Natuurlijk kun je ook opteren voor een uitgebreide fotoshoot bij ons op locatie, je kunt hierover contact opnemen met ons of met Anna Vera.

Knutselen: dagen en tijden

De crea knutseldagen zijn op woensdag 27 februari, donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart van ca 11.00 uur tot ca 15.30 uur. Je kunt gewoon binnenlopen en je betaalt per activiteit. Qua kosten moet je denken aan 1 euro voor een armbandje krassen tot 5 euro voor het slijm maken en kistje versieren.

Let op! Alle activiteiten kunnen in de winkel gepind worden, echter de fotoshoot dient contant afgerekend te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat