Update: feestzaal verhuurd

Onze feestzaal is voor onbepaalde tijd verhuurd als kantoorruimte en daardoor niet te boeken voor feestjes en andere bijeenkomsten. Mocht hier verandering in komen dan melden wij dit uiteraard op deze pagina.

Feestzaal met mogelijkheid voor eigen catering

Achter onze winkel in het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met daarachter een grote multifunctionele ruimte van ongeveer 65 vierkante meter onze feestzaal. Een grote, lichte ruimte die prima geschikt voor het geven van een workshop, een kinderfeestje of een fotoshoot in Zeist bijvoorbeeld. Je kunt de ruimte huren van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 20.00 uur. Zondag in overleg en tegen een meerprijs.

-> Ga direct naar onze prijslijst

Voorzieningen feestzaal

De ruimte beschikt over 6 tafels en ca 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is een wc en koud en warm stromend water. Standaard is de feestzaal versierd met gekleurde vlaglijnen en hangen er ballonnen en slingers. Ook zetten we de naam van de jarige op het raam voor een extra jarig gevoel. Wil je alles in een bepaald thema dan kun je ook zelf de feestzaal versieren. Bij zakelijke workshops halen we de versiering uiteraard allemaal weg.

Feestruimte met eigen catering

Het grote voordeel bij ons is dat je je eigen catering kunt verzorgen. We hebben en grote koelkast waar je al je eigen eten en drinken in kunt bewaren. Ook kun je gebruik maken van een magnetron en een elektrische kookplaat. Zelf kookgerei meenemen of een cateraar laten bezorgen? Ook dat kan! Wil je zelf niet sjouwen dan kunnen wij de koelkast voor je vullen. Zie voor de prijzen van de consumpties onze prijslijst.

Muziek

Met je eigen telefoon of tablet kun je muziek afspelen via onze boxen en er zijn discolampen aanwezig. Er is zelfs een klein podium waar je je kunsten op kunt laten zien. Versterkte muziek is niet toegestaan (DJ, artiest e.d.).

Kinderfeestjes

Onze feestzaal is prima geschikt voor het geven van een kinderfeestje. Je huurt de ruimte exclusief dus kunt helemaal je gang gaan. Je kunt zelf de invulling van het feestje regelen of iemand anders een workshop of voorstelling laten verzorgen.

Tevens hebben wij knutselspakketten waarin alle benodigdheden zitten voor bijvoorbeeld een slijmfeestje of ander knutselfeestje (zonder begeleiding). Heerlijk knutselen en kliederen, dat is altijd leuk!

Kijk op onze prijslijst voor alle mogelijkheden.

Andere mogelijkheden

Fotostudio Zeist

De ruimte kan behalve voor kinderfeestjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen. Of je wilt een (zakelijke) workshop geven maar niet te veel van het budget voor de zaalhuur kwijt zijn. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer?

Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan!

Meer informatie over onze zaalhuur?

Informeer ook bij ons naar de kosten voor het huren van onder andere foto-apparatuur, beamer, flip-over en televisie. Wil jij informatie over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in Zeist of heb je interesse in het huren van onze locatie? Stuur ons een whatsapp (06 – 298 19 724) of email: info@memberi.nl met je wensen en we maken een mooi aanbod voor je. Je kunt ook onze prijslijst bekijken.

Prijzen feestzaal

Voor de actuele mogelijkheden en prijzen voor onze feestzaal en mogelijkheden kun je kijken bij onze prijslijst. Nieuwsgierig geworden? Mail vrijblijvend naar info@memberi.nl of stuur ons een Whatsapp: 06 – 298 19 724 en we informeren je graag verder. Of kom een keertje kijken op de Steynlaan 32 in Zeist naar onze feestruimte.

Heb je onze feestzaal gehuurd? Deel je ervaring!

Heb je recent onze feestzaal gehuurd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen! Deel ze via Google.

Een reactie op “Feestzaal in Zeist, eigen catering mogelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *