Feestzaal met mogelijkheid voor eigen catering

In het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met daarachter een multifunctionele ruimte van ongeveer 65 vierkante meter. We noemen het onze feestzaal, maar het is zoveel meer dan dat. Een grote, lichte ruimte die prima geschikt voor het geven van een workshop, een vergadering, een kinderfeestje of een fotoshoot in Zeist bijvoorbeeld. Ook ontvangen we vaak families die hun verjaardagsfeestje bij ons vieren. Je kunt de ruimte huren van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 19.00 uur. Zondag huren is in overleg en tegen een meerprijs.

Let op! We krijgen regelmatig de vraag of ons zaaltje ook na 21.00 uur gehuurd kan worden. Dit is helaas niet mogelijk: in verband met eventuele overlast voor onze buren houden wij een eindtijd van 19.00 uur aan.

feestzaal buiten

Voorzieningen feestzaal Zeist

De ruimte beschikt over 8 tafels en 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is (buitenom) een wc en koud en warm stromend water. In de ruimte staan een koelkast, waterkoker en koffie-apparaat (Dolce Gusto). De ruimte kijkt uit op onze binnentuin.

In de zaal hangen gouden en witte bollen ter versiering. Wil je alles in een bepaald thema dan kun je ook zelf de feestzaal versieren.

In onze zaal kunnen maximaal ca 30 personen.

Feestruimte met eigen catering

Het grote voordeel bij ons is dat je je eigen catering kunt verzorgen. We hebben een grote koelkast waar je al je eigen eten en drinken in kunt bewaren. Ook kun je -tegen betaling- gebruik maken van een magnetron en een elektrische kookplaat. Zelf kookgerei meenemen of een cateraar laten bezorgen? Ook dat kan! Ook bieden alle (afhaal)restaurants in onze straat voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen eten. Borden, bestek en serviesgoed dien je zelf mee te nemen.

Wil je zelf niet sjouwen met eten en/of drinken dan kunnen wij de koelkast voor je vullen.

Muziek

Met je eigen telefoon of tablet kun je muziek afspelen via onze installatie. Versterkte muziek is niet toegestaan (DJ, artiest e.d.). Zorg dus dat je afspeellijst in orde is 🙂 Uiteraard hebben we WiFI zodat je data niet verloren gaat tijdens het afspelen van muziek.

Binnenplaats

De ingang van het zaaltje is via onze binnenplaats. Deze mag gebruikt worden om even te roken of de frituurpan neer te zetten (bijvoorbeeld) maar is geen verblijfsruimte.

Kinderfeestjes

kinderfeestje zeist

Onze feestzaal is prima geschikt voor het geven van een kinderfeestje. Je huurt de ruimte exclusief voor jouw feestje dus kunt helemaal je gang gaan. Je kunt zelf de invulling van het feestje regelen of iemand anders een workshop of voorstelling laten verzorgen. Een clown, poppenkast, schmink- of discofeestje of misschien wel een feestje met de hele klas?

Ook populair zijn de filmfeestjes: gewoon lekker chillen bij ons op de bank en met de beamer een film op de muur afspelen. Een pizza of patatje van een van onze afhaalrestaurants uit de straat maakt het helemaal af. Maar je kunt ook pannenkoeken of knakworstjes opwarmen met onze manetron of kookplaatje.

Andere mogelijkheden feestzaal: yogaruimte, workshopruimte, fotostudio, vergaderzaal

Fotostudio Zeist

De ruimte kan natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen.

Of je wilt een (zakelijke) workshop geven maar niet te veel van het budget voor de zaalhuur kwijt zijn. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer?

Ook voor het geven van bijvoorbeeld yogalessen of pilateslessen kun je onze ruimte gebruiken. Met gemak kun je een ruime hoeveelheid matjes kwijt. Van de drukke Steynlaan heb je in onze ruimte geen last, deze ligt ver genoeg van de weg af.

Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan! In de ruimte staat ook een gezellige zithoek, dus wil je met een coachee eens in een andere omgeving rustig praten dan kan ook dat in onze ruimte.

Je kunt de ruimte ook op regelmatige basis huren voor een dagdeel, bijvoorbeeld een ochtend per week. Gewoon, om even helemaal er uit te zijn. Misschien ben je coach en zoek je buitenshuis een ruimte voor je coachingsgesprekken. Dat kan bij ons, neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Of kom langs en bekijk onze veelzijdige locatie. Wanneer je voor langere periode wilt huren bespreken we graag een aangepaste prijs met je.

Meer informatie over onze zaalhuur?

feestzaal zeist

Heb je interesse in het huren van onze locatie? Vul dan het formulier in voor meer informatie of het plaatsen van een reservering of stuur een mailtje naar info@memberi.nl. Wij streven ernaar binnen 6 uur op je bericht te reageren.

We kunnen ons voorstellen dat je het zaaltje eerst wilt zien voordat je het huurt. Mail of app ons dan kunnen we hiervoor een afspraak maken. We laten het je graag zien!

Heb je onze feestzaal gehuurd? Deel je ervaring.

Heb je recent onze feestzaal gehuurd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen! Deel ze via Google.