In verband met de thans geldende Corona maatregelen kan onze zaal momenteel niet gehuurd worden voor feestjes. Het huren voor workshop/coach/sport ruimte is wel mogelijk, met een maximum van 12 personen.

Feestzaal met mogelijkheid voor eigen catering

> Wil je een feestje geven maar is het bij jou thuis niet zo ruim?

> Wil je yoga/pilatus/etc les geven en de 1,5 meter afstand bewaren?

> Wil je rustig met je collega’s vergaderen, maar wel op 1,5 meter?

> Wil je eens ergens anders een coaching gesprek voeren dan bij je thuis?

> Wil je met iemand afspreken zonder dat je je QR code moet laten scannen?

> Wil je een familie bijeenkomst organiseren maar niet thuis met de troep achterblijven?

Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze (feest)zaal

Achter onze winkel in het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met daarachter een grote multifunctionele ruimte van ongeveer 65 vierkante meter. We noemen het onze feestzaal, maar het is zoveel meer dan dat. Een grote, lichte ruimte die prima geschikt voor het geven van een workshop, een kinderfeestje of een fotoshoot in Zeist bijvoorbeeld. Je kunt de ruimte huren van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Zondag in overleg en tegen een meerprijs. Bekijk de prijslijst.

De feestzaal in Corona tijd

De gemeente kan te allen tijde aan ons laten weten dat de verhuur toch niet door kan gaan vanwege mogelijk Corona maatregelen. Een feestje kan dus op het laatste moment door ons geannuleerd worden.

Huurders moeten zich niet alleen aan de voorwaarden van Memberi houden, maar ook de actuele landelijke coronamaatregelen in acht nemen. Memberi is niet verantwoordelijk voor eventuele consequenties voor de huurder van het niet naleven van de coronamaatregelen.

feestzaal buiten

Voorzieningen feestzaal

De ruimte beschikt over 8 tafels en 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is (buitenom) een wc en koud en warm stromend water. De ruimte kijkt uit op onze binnentuin.

In de zaal hangen gouden en witte bollen ter versiering. Wil je alles in een bepaald thema dan kun je ook zelf de feestzaal versieren.

In onze zaal kunnen maximaal ca 30-35 personen.

Feestruimte met eigen catering

Het grote voordeel bij ons is dat je je eigen catering kunt verzorgen. We hebben en grote koelkast waar je al je eigen eten en drinken in kunt bewaren. Ook kun je -tegen betaling- gebruik maken van een magnetron en een elektrische kookplaat. Zelf kookgerei meenemen of een cateraar laten bezorgen? Ook dat kan! Ook bieden alle (afhaal)restaurants in onze straat voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen eten.

Wil je zelf niet sjouwen met eten en/of drinken dan kunnen wij de koelkast voor je vullen. Zie voor de prijzen van de consumpties onze prijslijst.

Muziek

Met je eigen telefoon of tablet kun je muziek afspelen via onze boxen. Versterkte muziek is niet toegestaan (DJ, artiest e.d.). Zorg dus dat je afspeellijst in orde is 🙂

Kinderfeestjes

kinderfeestje zeist

Onze feestzaal is prima geschikt voor het geven van een kinderfeestje. Je huurt de ruimte exclusief voor jouw feestje dus kunt helemaal je gang gaan. Je kunt zelf de invulling van het feestje regelen of iemand anders een workshop of voorstelling laten verzorgen. Een clown, poppenkast, schmink- of discofeestje of misschien wel een feestje met de hele klas?

Met een snackbar en diverse afhaalrestaurants in de straat is ook het eten geen probleem. Vooral de tafelfriet is erg populair. Voor de pannenkoeken en poffertjes kun je onze magnetron gebruiken. Ook hebben we een kookplaatje voor bijvoorbeeld de knakworstjes. Maar wil je je eigen airfryer meenemen dan houden wij je niet tegen!

Andere mogelijkheden feestzaal: yogaruimte, workshopruimte, fotostudio, vergaderzaal

Fotostudio Zeist

De ruimte kan behalve voor kinderfeestjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden.

Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen.

Of je wilt een (zakelijke) workshop geven maar niet te veel van het budget voor de zaalhuur kwijt zijn. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer?

Ook voor het geven van bijvoorbeeld yogalessen of pilateslessen kun je onze ruimte gebruiken. Met gemak kun je een ruime hoeveelheid matjes kwijt. Van de drukke Steynlaan heb je in onze ruimte geen last, deze ligt ver genoeg van de weg af.

Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan! In de ruimte staat ook een gezellige zithoek, dus wil je met een coachee eens in een andere omgeving rustig praten dan kan ook dat in onze ruimte.

Je kunt de ruimte ook op regelmatige basis huren voor een dagdeel, bijvoorbeeld een ochtend per week. Gewoon, om even helemaal er uit te zijn. Misschien ben je coach en zoek je buitenshuis een ruimte voor je coachingsgesprekken. Dat kan bij ons, neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Of kom langs en bekijk onze veelzijdige locatie.

Meer informatie over onze zaalhuur?

feestzaal zeist

Informeer ook bij ons naar de kosten voor het huren van onder andere foto-apparatuur, beamer, flip-over en televisie. Wil jij informatie over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in Zeist of heb je interesse in het huren van onze locatie? Stuur ons een whatsapp (06 – 298 19 724) of email: info@memberi.nl met je wensen en we maken een mooi aanbod voor je. Je kunt ook onze prijslijst bekijken.

Prijzen feestzaal

Voor de actuele mogelijkheden en prijzen voor onze feestzaal en mogelijkheden kun je kijken bij onze prijslijst.

Nieuwsgierig geworden? Mail vrijblijvend naar info@memberi.nl of stuur ons een Whatsapp: 06 – 298 19 724 en we informeren je graag verder.

Of kom een keertje kijken op de Steynlaan 32 in Zeist naar onze feestruimte. Je bent zonder afspraak van harte welkom tijdens de openingstijden van onze winkel.

Heb je onze feestzaal gehuurd? Deel je ervaring!

Heb je recent onze feestzaal gehuurd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen! Deel ze via Google.

Een reactie op “Feestzaal in Zeist, eigen catering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *