Zaal en Meubilair

Alle tafels en stoelen in de zaal mogen verplaatst worden maar dienen wel in de zaal te blijven staan. Het meubilair in de binnentuin mag niet verplaatst worden. Servies, glaswerk en bestek is niet aanwezig en dient door de huurder zelf te worden meegebracht. Indien gewenst kunnen wij (wegwerp) servies en glaswerk tegen een meerprijs verzorgen.

Versieren feestzaal

De zaal is standaard versierd en mag door de huurder verder versierd en aangekleed worden zolang hierbij geen gebruik gemaakt wordt van punaises en spijkers of lastig te verwijderen tape. Door de huurder aangebrachte versiering moet na afloop worden weggehaald. Gebruik van confetti is alleen toegestaan als dit volledig door de huurder opgeruimd wordt. Eventuele extra tijd voor het versieren zal bij de huurprijs worden opgeteld.

Gebruik apparatuur

Een magnetron, elektrisch kookplaatje, koelkast en muziekinstallatie staan tot ieders beschikking. Gelieve de muziek (met name de bas) niet te hard te zetten i.v.m. geluidsoverlast. Gebruik van eigen geluidsapparatuur is niet toegestaan. Apparaten dienen na gebruik schoongemaakt te worden.

Roken

Roken is alleen toegestaan in de binnentuin. Peuken svp niet op de grond achterlaten maar in het asbakje. Het is niet toegestaan om soft- of harddrugs te nuttigen.

Dieren

Er mogen geen dieren meegenomen worden, niet in de zaal en niet in de binnentuin.

Aansprakelijkheid

Memberi is niet aansprakelijk voor persoonlijke letsel en eigendommen die stuk zijn gegaan of kwijt zijn geraakt. 

Let op! De huurders zijn aansprakelijk voor kinderen van het feest die in de zaal of binnentuin vernielingen plegen. Memberi is niet aansprakelijk voor letsel. Wij verzoeken u tevens de kinderen niet zelfstandig de straat op te laten gaan en niet te laten schreeuwen en gillen in de binnentuin.

Schoonmaak

De zaal en de binnentuin evenals de pantry en het toilet dienen opgeruimd te worden achtergelaten.

Vuilniszakken kunnen afgesloten op de binnenplaats gezet worden. Niet te vol, zodat ze in de ondergrondse container passen. Vergeet de prullenbakken in de pantry en het toilet niet.

Wij verwachten van onze huurders dat zij bij het aangaan van de huurovereenkomst op de hoogte zijn van de huisregels.