Aanvullende hygiëne maatregelen i.v.m. Covid-19 virus

Wanneer een bezoeker hoest of verkouden is dan komt hij of zij niet naar het feestje/de workshop.

Bij een kinderfeestje kunnen maximaal 20 kinderen aanwezig zijn. Het maximum aantal volwassenen is 3, waarbij te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar dient te worden gehouden en een. mondkapje verplicht is.

Om te veel kruislings verkeer te voorkomen kan men via de winkel naar binnen en via de garage naar buiten.

Voordat de zaal betreden wordt wast iedere bezoeker zijn of haar handen in de pantry.

De schoonmaak wordt door de huurder verzorgd. Schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. Met de desinfecterende doekjes kunnen de tafels, wasbak en toilet schoongemaakt worden.

Bij het ophalen geldt ook weer: naar binnen door de winkel (voor afhalende ouders), naar buiten door de garage.

Zaal en Meubilair

Alle tafels en stoelen in de zaal mogen verplaatst worden maar dienen wel in de zaal te blijven staan. De andere zaal mag niet gebruikt worden, behalve om eventuele overtollige tafels en stoelen te stallen. Het meubilair in de binnentuin mag niet verplaatst worden. Het zwembad is alleen voor privé gebruik.

Servies, glaswerk en bestek is niet aanwezig en dient door de huurder zelf te worden meegebracht. Wanneer u een kinderfeestje met knutselpakket reserveert zijn bekers, rietjes, bordjes en bestek inbegrepen.

Versieren feestzaal

De zaal is standaard versierd met vlaglijnen en ballonnen en mag door de huurder verder versierd en aangekleed worden zolang hierbij geen gebruik gemaakt wordt van punaises en spijkers of lastig te verwijderen tape. Door de huurder aangebrachte versiering moet na afloop worden weggehaald. Gebruik van confetti is alleen toegestaan als dit volledig door de huurder opgeruimd wordt. Eventuele extra tijd voor het versieren zal bij de huurprijs worden opgeteld.

Gebruik apparatuur

Een magnetron, elektrisch kookplaatje, koelkast en muziekinstallatie staan tot ieders beschikking. Gelieve de muziek (met name de bas) niet te hard te zetten i.v.m. geluidsoverlast. Gebruik van eigen geluidsapparatuur is niet toegestaan. Apparaten dienen na gebruik schoongemaakt te worden.

Roken

Roken is alleen toegestaan in de binnentuin. Peuken svp niet op de grond achterlaten maar in het asbakje. Het is niet toegestaan om soft- of harddrugs te nuttigen.

Dieren

Er mogen geen dieren meegenomen worden, niet in de zaal en niet in de binnentuin.

Aansprakelijkheid

Memberi is niet aansprakelijk voor persoonlijke letsel en eigendommen die stuk zijn gegaan of kwijt zijn geraakt. 

Let op! De huurders zijn aansprakelijk voor kinderen van het feest die in de zaal of binnentuin vernielingen plegen. Memberi is niet aansprakelijk voor letsel. Wij verzoeken u tevens de kinderen niet zelfstandig de straat op te laten gaan en niet te laten schreeuwen en gillen in de binnentuin.

Schoonmaak

De zaal en de binnentuin evenals de pantry en het toilet dienen opgeruimd en schoon te worden achtergelaten. U kunt dit tegen betaling van € 25,00 uitbesteden. Schoonmaakartikelen staan in de pantry. Eventuele extra tijd voor de schoonmaak zal bij de huurprijs opgeteld worden.

Vuilniszakken kunnen afgesloten op de binnenplaats gezet worden. Niet te vol, zodat ze in de ondergrondse container passen. Vergeet de prullenbakken in de pantry en het toilet niet.

Wij verwachten van onze huurders dat zij bij het aangaan van de huurovereenkomst op de hoogte zijn van de huisregels.