Op zoek naar een plek voor feestje of workshop?

Achter onze winkel in het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met daarachter een grote multifunctionele ruimte van ongeveer 65 vierkante meter onze feestzaal. Een grote, lichte ruimte die prima geschikt voor het geven van een workshop, een kinderfeestje of een fotoshoot in Zeist bijvoorbeeld.

Voorzieningen feestzaal

Kinderfeestje Zeist

De ruimte beschikt over 6 tafels en ca 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is een wc, koud en warm stromend water en een grote koelkast aanwezig welke vrij gebruikt kunnen worden. Catering kun je dus helemaal zelf regelen. Wil je dit niet dan kunnen wij het eten en/of drinken voor je verzorgen.

Ook kun je met je eigen telefoon of tablet muziek afspelen via onze boxen en zijn er discolampen aanwezig. Er is zelfs een klein podium waar je je kunsten op kunt laten zien. Versterkte muziek is niet toegestaan (DJ, artiest e.d.).

Standaard is de feestzaal versierd met gekleurde vlaglijnen en hangen er ballonnen en slingers. Ook zetten we de naam van de jarige op het raam voor een extra jarig gevoel. Wil je alles in een bepaald thema dan kun je ook zelf de feestzaal versieren. Bij zakelijke workshops halen we de versiering uiteraard allemaal weg.

Wil je zelf niet sjouwen dan kunnen wij de koelkast voor je vullen. Zie voor de prijzen van de consumpties onze prijslijst.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje Zeist

Onze feestzaal is prima geschikt voor het geven van een kinderfeestje. Je huurt de ruimte exclusief dus kunt helemaal je gang gaan. Je kunt zelf de invulling van het feestje regelen of iemand anders een workshop of voorstelling laten verzorgen. Tevens verhuren wij knutselspakketten waarin alle benodigdheden zitten voor bijvoorbeeld een slijmfeestje of ander knutselfeestje.

Kijk op onze prijslijst voor alle mogelijkheden.

Andere mogelijkheden

Fotostudio Zeist

De ruimte kan behalve voor kinderfeestjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen. Of je wilt een (zakelijke) workshop geven maar niet te veel van het budget voor de zaalhuur kwijt zijn. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer? Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan!

Informeer ook bij ons naar de kosten voor het huren van onder andere foto-apparatuur, beamer, flip-over en televisie. Wil jij informatie over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in Zeist of heb je interesse in het huren van onze locatie? Stuur ons een whatsapp (06 – 298 19 724) of email: info@memberi.nl met je wensen en we maken een mooi aanbod voor je. Je kunt ook onze prijslijst bekijken.

Prijzen feestzaal

Voor de actuele mogelijkheden en prijzen voor onze feestzaal en mogelijkheden kun je kijken bij onze prijslijst. Nieuwsgierig geworden? Mail vrijblijvend naar info@memberi.nl of stuur ons een Whatsapp: 06 – 298 19 724 en we informeren je graag verder. Of kom een keertje kijken op de Steynlaan 32 in Zeist naar onze feestruimte.

Feestzaal
Kinderfeestje

Heb je onze feestzaal gehuurd? Deel je ervaring!

Heb je recent onze feestzaal gehuurd? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen! Deel ze via Google.