Kinderfeestje? Versier je eigen fotolijstje.

Op zoek naar een leuk en creatief kinderfeestje? Wat dacht je van een fotolijstje versieren? Wat gaan we doen op dit creatieve kinderfeestje?

Groepsfoto maken

Eerst maken een vrolijke groepsfoto van jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Dit kunnen we doen op het podium, of bij het raam waar jouw naam op staat. Of op een ander plekje, waar jij wilt. Als je wilt hebben we nog leuke accessoires om de groepsfoto nog vrolijker te maken.

De foto wordt vervolgens bewerkt; we zetten er jouw naam en de datum van jouw feestje bij. Zo kan niemand vergeten van wie dat gave feestje was.

Fotolijstje versieren

Terwijl wij de foto’s bewerken en afdrukken ga jij aan de slag met een fotolijstje. Je krijgt een blanco fotolijstje (10 x 15 centimeter) en op tafel zetten we verf, glitters, stickers en allerlei andere dingen neer om je fotolijstje zo mooi mogelijk te maken.

Wanneer je fotolijstje versierd is zoals jij het wilt doen we de foto erin. En voilá, klaar is je leuke lijstje met inhoud! Zo hebben je gasten meteen een leuk aandenken aan jouw feestje. Het fotolijstje doen we in een mooi cadeautasje, welke als je wilt nog aangevuld kan worden door ons met snoepjes, chips en/of een speelgoedje.

Prijs kinderfeestje fotolijstje versieren

De prijs van dit kinderfeestje is € 7,50 per kind. Al het materiaal is bij de prijs inbegrepen. In totaal zijn we 1,5 – 2 uur bezig. Als je wilt kunnen we tussendoor ook nog dansen en zingen op ons mini podium of eierkoeken versieren.

Meer weten?

Wil jij meer weten of dit te gekke kinderfeestje? Neem dan contact met ons op via de mail of whatsapp: 06-29819724. Kijk voor ons complete aanbod op onze prijslijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat