Op zoek naar een leuk en creatief kinderfeestje?

Bij Memberi kun je een ruimte huren om je kinderfeestje te vieren. Je kunt de ruimte “kaal” huren maar ook kiezen voor een creatieve activiteit. Zo is het slijm maken razend populair. Wekelijks zo niet een paar keer per week maken we tijdens kinderfeestjes het mooiste en lekkerste slijm. Maar we doen meer!

zaalhuur

Sinds kort hebben we ook het kinderfeestje fotolijstje versieren, inclusief vrolijke groepsfoto. We maken een vrolijke foto en daarna versieren we een fotolijstje. De foto wordt direct afgedrukt, zodat jullie het kinderfeestje verlaten met een vrolijk en mooi aandenken.

Het kinderfeestje houten kistje versieren is het meest recente feestje uit ons aanbod.

Kinderfeestje houten kistje versieren

Bij dit kinderfeestje houten kistje versieren krijgt iedereen een klein houten kistje. Het kistje is blanco en kan helemaal naar eigen inzicht versierd worden. Eerst moet het kistje natuurlijk een mooie kleur krijgen. Rood, Blauw, groen of misschien wel zwart? Nadat het kistje geverfd is zal het even moeten drogen.

houten kistje versieren

Terwijl de verf aan het drogen is maken gaan we aan de slag met krasfolie. Je krijgt een zwart armbandje en een kraspennetje. Door over de folie te krassen verschijnen er mooie kleuren. Je maakt mooie figuurtjes en creëert zo je eigen unieke armband. De armband kun je om doen maar je kunt ‘m ook in het kistje bewaren.

Tijd voor een pauze! We drinken limonade en eten spekjes. En misschien ga je wel eierkoeken versieren of krijg je nog een zakje chips.

Na de pauze gaan we de houten kistjes verder versieren. We hebben glitters, stickers, stiften en allerlei andere leuke spulletjes om de kistjes supermooi te maken. Als je kistje klaar is doen we ‘m in een vrolijk tasje. Dat was een leuk kinderfeestje!

houten kistje versieren

Prijzen kinderfeestjes

Voor meer informatie en prijzen over onze zaalhuur, kinderfeestjes en overige mogelijkheden kijkt u op onze prijslijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat