Over Memberi

Welkom bij Memberi cadeaus

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Memberi cadeaus is de online cadeauwinkel. In 2017 zijn wij gestart met onze cadeauwinkel op de Steynlaan, een leuke straat met afwisselend woningen, unieke winkels en restaurants. Onze winkel met leuke cadeautjes paste prima in dit veelzijdige straatbeeld. 

Begin 2023 hebben we besloten de winkel te sluiten en ons alleen nog te richten op de online cadeauwinkel en de verhuur van ons zaaltje. 

Heb je vragen over onze webshop, onze producten of ons zaaltje, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een whatsapp werkt het beste: klik rechtsonder op het groene icoontje of kijk bij onze contactgegevens.

Ondanks dat onze winkel gesloten is help ik je nog steeds graag aan de allerleukste cadeautjes!

winkel buiten
memberi-berry

De betekenis van Memberi

De naam Memberi is zeer bewust gekozen. Blij als ik word van geven, ging ik op zoek naar een passende naam voor mijn winkel. Zo kwam ik uit bij Memberi; dit betekent geven in het Indonesisch.

Hoe leuk dat de naam ook uit de namen van mijn gezin bestaat: Mike en Milan, Berry en Rinke. Een zeer geschikte naam dus voor een winkel vol cadeautjes om te geven.

Betrouwbaar en goed gewaardeerd

Van onze klanten ontvangen wij gemiddeld een beoordeling van 9,6 voor onze webshop. Daar zijn we erg blij mee en iedere dag weer proberen we dit cijfer te evenaren en zelfs te verbeteren.

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

 

Winkel en webshop vol leuke cadeautjes

We bieden de leukste cadeautjes voor iedereen en iedere gelegenheid. Betrouwbaar, snel en persoonlijk is waar wij voor staan. Het kopen van een cadeautje in onze webshop moet net zo voelen als het kopen in de winkel, daar doen wij ons uiterste best voor.

Al je aankopen worden feestelijk ingepakt, altijd. Dus ook je webshop bestelling pakken we in, want wij vinden onze online klanten net zo belangrijk als de klanten in een fysieke winkel. Ook is het mogelijk bij je online bestelling een kaartje bij te bestellen en je presentje rechtstreeks naar iemand te sturen. Op het kaartje schrijven wij de tekst die je bij je bestelling opgeeft. En wil je het helemaal makkelijk dan versturen we je cadeautje rechtstreeks naar de ontvanger. Geef ons door wanneer het bezorgd moet worden en we houden er rekening mee.

Woon je in Zeist of omgeving? Dan kun je je bestelling bij ons afhalen. Ook bezorgen we gratis in (de omgeving van) Zeist. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken wanneer je een cadeautje koopt.  

Wij wensen je veel winkelplezier!

 

bezoek de webshop
cadeauwinkel zeist
cadeaus waar je blij van wordt
leuke cadeautjes