Over Memberi

Welkom bij Memberi cadeaus

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Memberi cadeaus is de cadeauwinkel van Zeist, maar ook online zijn we gegroeid tot een cadeau webshop vol originele cadeaus. Onze cadeauwinkel zit op de Steynlaan, een leuke straat met afwisselend woningen, unieke winkels en restaurants. Onze winkel met leuke cadeautjes past prima in dit veelzijdige straatbeeld.

De winkel en webshop worden gerund door mij; Berry. Ik vind het ontzettend leuk om mensen met het allerleukste cadeautje de deur uit te laten gaan. Of de online winkelmand 🙂 Ik zal er alles aan doen om je -zowel in de winkel als in de webshop- zo goed mogelijk te helpen. Aarzel dus niet om met vragen contact met mij op te nemen!

winkel buiten
memberi-berry

De betekenis van Memberi

De naam Memberi is zeer bewust gekozen. Blij als ik wordt van geven, ging ik op zoek naar een passende naam voor mijn winkel. Zo kwam ik uit bij Memberi; dit betekent geven in het Indonesisch.

Hoe leuk dat de naam ook uit de namen van mijn gezin bestaat: Mike en Milan, Berry en Rinke. Een zeer geschikte naam dus voor een winkel vol cadeautjes om te geven.

Winkel en webshop vol leuke cadeautjes

We bieden zowel online als offline de leukste cadeautjes voor iedereen en iedere gelegenheid. Betrouwbaar, snel en persoonlijk is waar wij voor staan. Wanneer je bij ons koopt ga je met een goed gevoel de deur uit, zowel in de winkel als wanneer je je webshop bestelling ontvangt. Het kopen van een cadeautje in onze webshop moet net zo voelen als het kopen in de winkel, daar doen wij ons uiterste best voor.

Al je aankopen worden feestelijk ingepakt, altijd. Dus ook je webshop bestelling pakken we in, want wij vinden onze online klanten net zo belangrijk als de klanten in onze winkel. Ook is het mogelijk bij je online bestelling een kaartje bij te bestellen en je presentje rechtstreeks naar iemand te sturen. Op het kaartje schrijven wij de tekst die je bij je bestelling opgeeft. En wil je het helemaal makkelijk dan versturen we je cadeautje rechtstreeks naar de ontvanger. Geef ons door wanneer het bezorgd moet worden en we houden er rekening mee.

Woon je in Zeist of omgeving? Dan kun je je bestelling bij ons afhalen. Ook bezorgen we gratis in (de omgeving van) Zeist.

Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken wanneer je een cadeautje koopt.  Tot ziens in onze cadeauwinkel of cadeau webshop!

cadeauwinkel zeist
cadeaus waar je blij van wordt
leuke cadeautjes