Onze fysieke winkel gaat sluiten! Uiterlijk 1 april (geen grapje) sluiten wij de deuren en gaan we verder met alleen de webshop. Tot die tijd vind je in de winkel veel producten in de uitverkoop. Dus mocht je in de buurt zijn…..

Koop je cadeaus bij onze cadeauwinkel in Zeist

Memberi cadeaus is de cadeauwinkel in Zeist. Zeist is een prachtige plaats gelegen in de provincie Utrecht. Een dorp omgeven door bos met een stads karakter. Het centrum van Zeist wordt bepaald door het prachtige Slot Zeist en de mooie Slotlaan waar veel winkelketens en restaurants gevestigd zijn. Ook overnachten is mogelijk in één van de Zeister hotels of op de mooie camping van Zeist. Onze cadeauwinkel is gevestigd op de gezellige Steynlaan, een zijstraat van de Slotlaan. In deze straat vind je leuke kleine winkels, restaurants en woningen. Een heerlijke mengelmoes van wonen en winkels zoals je die van vroeger kent en die je nog wel eens in films ziet die zich in het verleden afspelen. De straat wordt steeds meer bewoond door jonge gezinnen, wat het heel levendig en gezellig maakt. Deze mensen komen doorgaans uit de grote steden, op zoek naar iets meer rust. Die vinden ze hier en zelf brengen ze wat levendigheid mee naar ons dorp Zeist. Onze leuke cadeauwinkel past prima in deze levendige, veelzijdige straat. Eenvoudig bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het OV. We zitten op de Steynlaan 32, zoals je op de foto kunt zien. We wonen zelf boven de winkel en kijken vanuit de woonkamer uit op de leuke Costerlaan. Het is heerlijk om zo dicht bij de winkel te wonen: het maakt dat we heel flexibel zijn in openingstijden en afspraken voor afhalen en dergelijk. Eigenlijk kun je altijd bij ons terecht.
cadeautje
memberi cadeaus

De enige cadeauwinkel in Zeist

Memberi cadeaus is de enige cadeauwinkel in Zeist. Natuurlijk kun je ook leuke cadeautjes bij iedere andere winkel kopen en hebben we ook in Zeist diverse conceptstores, maar wij zijn de enige die zich echt "Cadeauwinkel" noemt. Ons idee: als je het niet cadeau kunt geven dan past het niet in onze winkel. De wc borstel die we ooit een keertje ingekocht hebben zat wat dat betreft op het randje.

Cadeaus waar je blij van wordt

Je kent het vast wel: Je loopt in een voor jou onbekende plaats en ergens in een zijstraatje zie je een winkeltje dat je ook trekt. Nieuwsgierig geworden ga je naar binnen en al snel word je aangenaam verrast door wat je ziet. Allemaal spulletjes die je leuk vindt, die je ineens nodig denkt te hebben en waarvoor je iemand weet die het ook nodig heeft. Zo'n winkeltje wilde ik starten. Een winkel waar je op je gemakje een tijdje rond kan struinen en -als je wilt- met een gevulde tas uit kunt lopen. Maar waar ook ruimte is om alleen maar te kijken en te genieten van de rust, de muziek, de koffie of thee en de leuke producten. Wie ik ben? Ik ben Berry, getrouwd met Rinke en moeder van twee zoons. Ik heb jarenlang op kantoor gewerkt als HR specialist. Leuk werk, maar het kantoorwerk beviel me steeds minder.Ik ben begonnen met het verkopen van kraamcadeaus en langs een paar omzwervingen uiteindelijk hier beland. Op de Steynlaan, bij Memberi cadeaus. We hebben ons pand gekocht en wonen boven de winkel. De rest van het pand knappen we op tot een waar woonparadijs waar we ons alle vier helemaal thuis voelen. Achter onze winkel hebben we nog een ruimte welke we verhuren voor workshops, feestjes, fotoshoots e.d. Dus zoek je nu een leuk zaaltje in Zeist? Kom dan zeker eens langs om te kijken.
memberi-berry
ansichtkaarten MiekinVorm

Leuke cadeautjes voor iedereen

We hebben geen grote winkel maar wel een zeer diverse en uitgebreid assortiment met leuke cadeautjes, dus aarzel niet om hulp te vragen als je er niet uit komt.

Ook voor speciale gelegenheden zoals vaderdag– en moederdag cadeautjes hebben wij heel veel leuke dingen. Juist het contact met onze klanten is iets wat wij erg leuk vinden: vanuit jouw vraag naar originele cadeaus gaan wij op zoek zodat jij een ander kunt verrassen.

Populaire merken bij Memberi zijn onder andere Kletspot, Balvi, Kikkerland, Pineut, Zuster Evie, Mijn Stijl, Snippers, Soap and Gifts, Zoedt en Miekinvorm. 

Naast originele cadeaus hebben we ook een uitgebreide collectie originele ansichtkaarten. Kaarten die je niet overal ziet, veel van onze ansichtkaarten zijn een cadeautje op zich. Van de mooie dubbele wenskaarten van MiekinVorm tot de vrolijke Penosa collectie en de grappige kaarten van Bee-zonder en Zoedt. Je hebt al een kaartje voor € 1,50.

 

Een fijne winkelbeleving

Winkelen bij ons is een beleving. Terwijl je winkelt brengt de rustige sfeer en relaxte muziek in de winkel je helemaal tot rust. Als je wilt schenken we een kopje koffie of thee voor je in. Je bent vrij om op je gemak alles te bekijken maar als je wilt helpen we je ook graag om met je keuze voor een uniek en origineel cadeau of kleine leuke cadeautjes.

Je ontdekt constant weer nieuwe leuke cadeautjes en vind altijd een leuk en origineel cadeau om iemand mee te verrassen. Zowel voor vrouwen als voor mannen; wij hebben leuke cadeautjes voor iedereen en iedere gelegenheid.

Memberi is deelnemer van Zolokaal. Wil je ook al het nieuws en acties van ons en andere lokale winkeliers ontvangen? En automatisch sparen voor leuke cadeautjes en korting? Maak een account aan en kies welke winkels jij wilt volgen.

cadeaus waar je blij van wordt

Bezoek onze cadeauwinkel in Zeist

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je onze cadeauwinkel bezoeken? Je bent natuurlijk van harte welkom! Bekijk onze openingstijden en kom langs. Ook kun je alvast wat inspiratie opdoen in onze webshop. De meeste cadeaus staan hier ook. En wil je het jezelf helemaal makkelijk maken, bestel dan en kies voor afhalen. Ik pak alles dan mooi in en zet het voor je klaar. Afhalen kan ook buiten onze openingstijden.