Een relatiegeschenk of personeelscadeau nodig?

Het assortiment van Memberi cadeaus bestaat uit heel veel originele producten die voor een brede groep mensen leuk zijn. Soms grappig, dan weer lief, of handig. Maar altijd origineel! En veelal ook perfect als relatiegeschenk of cadeau voor uw personeel, bijvoorbeeld als kerstcadeau of verjaardagscadeau.

Veel van onze producten -bijvoorbeeld de razend populaire Kletspotten- zijn heel geschikt om te zakelijk gebruiken; als relatiegeschenk of cadeau voor uw personeel bijvoorbeeld. En wat u online ziet is niet alles: in onze winkel in Zeist vindt u nog veel meer cadeaus die geschikt zijn voor de zakelijke markt. Van kraamcadeau tot een cadeau voor een vertrekkende collega, u vindt het bij Memberi cadeaus. Voor een hele afdeling of bedrijf is de Kletspot business een absolute aanrader.

Zakelijk

Een mooi en origineel relatiegeschenk

Ons assortiment cadeaus is uitgebreid en wordt steeds groter. Bekijk onze brochure met een selectie van leuke cadeaus en diverse mogelijkheden.

Vindt u in ons huidige aanbod toch niet niet wat u zoekt? Wij nemen uw zoektocht graag over! Geef ons uw wensen en budget door en wij doen u een voorstel met een selectie van producten waar u vervolgens uit kunt kiezen. Voor iedere gelegenheid vinden wij voor u het beste cadeau.

Memberi cadeauservice: wij verzorgen alles

Wij kunnen u op diverse manieren helpen met de leukste cadeaus voor uw zakenrelaties of personeel. U kunt een aantal van onze producten op voorraad nemen en ze bij gelegenheid zelf overhandigen of u kunt gebruik maken van onze cadeauservice. Hierbij laat u ons weten naar wie u een cadeau wilt sturen en wij verzorgen de rest. Vooraf hebben we met elkaar bepaald welk cadeau bij welke gelegenheid verzonden mag worden en welke tekst er op de kaartjes komt. U betaalt eenvoudig achteraf middels een factuur.

Voordelen van Memberi cadeaus bij het kopen van uw relatiegeschenk

Bestelt u uw relatiegeschenk of personeelscadeau bij ons dan weet u zeker dat het goed komt. Wij staan bekend om onze persoonlijke service en pro-actieve houding. Zo denken wij graag met u mee over het perfecte cadeau en zoeken wij voor u de beste optie. Ook het verzenden van de cadeaus kunt u aan ons overlaten. Uiteraard pakken wij uw cadeau mooi in en wordt deze vergezeld van een kaart met uw persoonlijke boodschap. Is het bezorgadres in de regio? Dan maken wij veelal gebruik van onze eigen bezorgdienst, wat het nog specialer maakt.

U bent ook altijd welkom in onze winkel aan de Steynlaan 32 in Zeist. Hier kunt u al onze producten zien en kunnen we de mogelijkheden persoonlijk met u bespreken. Dit kan tijdens onze openingstijden maar ook op afspraak op een tijdstip dat u uitkomt. Wij laten u graag onze mogelijkheden zien.

Memberi cadeaus | info@memberi.nl | 030-2059988