Ruilen en retourneren bij Memberi cadeaus

Memberi geeft op haar website zoveel mogelijk informatie over de producten en behandelt uw bestelling met de grootst mogelijke zorg. Toch kan het zijn dan u om welke reden ook uw bestelling (deels) wilt annuleren en een (deel van) uw bestelling wilt retourneren.  

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@memberi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Retouradres

Bent u zeker dat u het artikel wilt retourneren? Dit kan onder de volgende voorwaarden:

– de artikelen worden binnen 14 werkdagen na melding van de retourzending geretourneerd
– de artikelen zitten in de originele verpakking en dienen in onbeschadigde, originele staat van verzending te zijn 

Het retouradres is:

Memberi
Afdeling Retouren
Steynlaan 32
3701 EG  Zeist

Vermeld bij uw retourzending het originele bestelnummer en uw n.a.w. gegevens. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening en geschieden op eigen risico.

Ruilen 

Wilt u een artikel ruilen, laat ons dan weten welke artikel u wilt ontvangen. Het terugzenden van het ontvangen artikel is voor uw eigen rekening. Eventuele verzendkosten voor het nieuwe artikel zullen opnieuw in rekening gebracht worden. 

Uitsluitingen

Onze kinderkoffertjes worden volgens de door uw opgegeven specificatie (naam, ect. geboortedatum) gemaakt. het herroepingsrecht en recht van retour geldt dan ook niet op deze producten. Na uw aankoop is deze definitief.