Op zoek naar een plek voor je workshop of een locatie voor een kinderfeestje?

Achter onze winkel in het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met daarachter een grote multifunctionele ruimte van ongeveer 65 vierkante meter. Een grote, lichte ruimte die prima geschikt voor het geven van een workshop, een kinderfeestje of een fotoshoot in Zeist bijvoorbeeld.

Voorzieningen workshopruimte / locatie voor een kinderfeestje / feestruimte in Zeist

Kinderfeestje Zeist

De open ruimte beschikt over 6 tafels en ca 25 stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is een wc, koud en warm stromend water en een grote koelkast aanwezig welke vrij gebruikt kunnen worden.

Als je wilt zetten we de magnetron of elektrische kookplaat neer voor het opwarmen van bijvoorbeeld poffertjes of knakworstjes.

Ook kun je met je eigen telefoon of tablet muziek afspelen via onze boxen en zijn er discolampen aanwezig. Er is zelfs een klein podium waar je je kunsten op kunt laten zien. Versterkte muziek is niet toegestaan (DJ, artiest e.d.). Je kunt de ruimte zelf versieren en mooi aankleden en ook kun je je eigen drinken/eten meenemen, tot en met je koffiemachine en airfryer aan toe. Wil je dit liever niet dan kunnen wij dit voor je verzorgen, zo nemen we je al het geregel uit handen.

Standaard is de feestzaal versierd met gekleurde vlaglijnen en hangen er wat ballonnen en slingers. Ook zetten we de naam van de jarige op het raam voor een extra jarig gevoel. Bij zakelijke workshops halen we de versiering allemaal weg.

Onze grote koelkast kun je gebruiken om je eten en drinken in te bewaren. Eigen catering is dus mogelijk. Maar met alle afhaalrestaurants in onze straat zou je ook eten kunnen afhalen of laten bezorgen.

Wil je zelf niet sjouwen dan kunnen wij de koelkast voor je vullen. Zie voor de prijzen van de consumpties onze prijslijst.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje Zeist

Onze feestruimte is prima geschikt voor het geven van een kinderfeestje. Je huurt de ruimte exclusief dus kunt helemaal je gang gaan. Je kunt zelf de invulling van het feestje regelen of iemand anders een workshop of voorstelling laten verzorgen. Tevens verhuren wij knutselkisten waarin alle benodigdheden zitten voor bijvoorbeeld een slijmfeestje of ander knutselfeestje.

Kijk op onze prijslijst voor alle mogelijkheden.

Andere mogelijkheden

Fotostudio Zeist

De ruimte kan behalve voor kinderfeestjes natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Misschien ben je fotograaf en heb je zelf geen ruimte om een studio te maken, of wil je met de haakclub eens allemaal bij elkaar komen. Of je wilt een (zakelijke) workshop geven maar niet te veel van het budget voor de zaalhuur kwijt zijn. Een keertje vergaderen in een ongedwongen sfeer? Voor de fotografen onder ons stellen wij de studio set beschikbaar met 3 studiolampen, een remote trigger en achtergrond. Of eindelijk eens rustig kunnen werken aan je schilderij, boek of andere creatieve uiting. Zelfs dat kan!

Informeer ook bij ons naar de kosten voor het huren van onder andere foto-apparatuur, beamer, flip-over en televisie. Wil jij informatie over de mogelijkheden voor een kinderfeestje in Zeist of heb je interesse in het huren van onze locatie? Stuur ons een whatsapp (06 – 298 19 724) of email: info@memberi.nl met je wensen en we maken een mooi aanbod voor je. Je kunt ook onze prijslijst bekijken.

Prijzen workshopruimte Zeist / locatie voor een kinderfeestje in Zeist

Voor de actuele mogelijkheden en prijzen kun je kijken bij onze prijslijst. Nieuwsgierig geworden? Mail vrijblijvend naar info@memberi.nl of stuur ons een Whatsapp: 06 – 298 19 724 en we informeren je graag verder. Of kom een keertje kijken op de Steynlaan 32 in Zeist naar onze feestruimte.

Kinderfeestje Zeist
Kinderfeestje

 BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren