Op zoek naar een personeelscadeau of relatiegeschenk? Ook zakelijk helpen wij u verder.

Het assortiment van Memberi cadeaus bestaat uit heel veel originele producten die voor een brede groep mensen leuk zijn. Soms grappig, dan weer lief, of handig. Maar altijd origineel!

Veel van onze producten zijn heel geschikt om te zakelijk gebruiken; als relatiegeschenk, of cadeau voor uw personeel bijvoorbeeld. En wat u online ziet is niet alles: in onze winkel in Zeist vindt u nog veel meer cadeaus die geschikt zijn voor de zakelijke markt.

Zakelijk

Beschikbare cadeaus voor zakenrelaties

Ons assortiment cadeaus is uitgebreid en wordt steeds groter. Vindt u in ons huidige aanbod toch niet niet wat u zoekt? Wij zoeken graag voor u! Geef ons uw wensen en budget door en wij doen u een voorstel met een selectie van producten waar u vervolgens uit kunt kiezen. Van kraamcadeau tot afscheidscadeau, voor iedere gelegenheid vinden wij voor u het beste cadeau.

Memberi cadeauservice: zakelijk interessant

Wij kunnen u op diverse manieren helpen met de leukste cadeaus voor uw zakenrelaties of personeel. U kunt een aantal van onze producten op voorraad nemen en ze bij gelegenheid zelf overhandigen of u kunt gebruik maken van onze cadeauservice. Hierbij laat u ons weten naar wie u een cadeau wilt sturen en wij verzorgen de rest. Vooraf hebben we met elkaar bepaald welk cadeau bij welke gelegenheid verzonden mag worden en welke tekst er op de kaartjes komt. U betaalt eenvoudig achteraf middels een factuur.

Vraag vrijblijvend meer informatie

Wilt u voor zakelijk gebruik een aantal van onze producten afnemen of gebruik maken van onze cadeauservice? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook voor aanvullende informatie contact met ons opnemen.