Hebberz wordt Memberi

Cadeauwinkel Hebberz groeit! In de eerste twee jaar van het bestaan van onze cadeauwinkel zijn we uitgegroeid tot een bekende winkel in Zeist en omstreken. Mensen weten dat ze wanneer ze een origineel en betaalbaar cadeautje zoeken altijd slagen bij Hebberz. Ook de verhuur van onze feestruimte loopt boven verwachting goed. Niet alleen kinderfeestjes worden er gevierd maar de ruimte wordt ook gebruikt voor workshops, fotoshoots en andere bijeenkomsten.

hebberz wordt memberi

Wij vinden het geweldig dat zoveel mensen ons weten te vinden en enthousiast zijn over ons concept. Het geeft ons de energie om nog verder te bouwen, om nog meer leuke dingen te bedenken waarmee we onze klanten blij kunnen maken. Om onze klanten een glimlach op hun gezicht te geven.

Met onze blik naar de toekomst gericht is de tijd gekomen om de naam van onze onderneming aan te passen. Daar waar Hebberz vooral de associatie heeft met hebben, wilden we graag naar een naam welke meer verband houdt met geven. Want wat is nu leuker dan geven?

Per 21 september 2019 zal cadeauwinkel Hebberz verdergaan als Memberi cadeaus. Een mooie naam welke in het Indonesisch geven betekent. Ook klinkt het een beetje als het Engelse remember, wat past bij ons doel om klanten blije herinneringen mee te geven. En dan zit ook nog eens de naam van Berry er een beetje in. Wat ons betreft een perfecte naam om de toekomst mee in te gaan.

Graag verwelkomen wij je op de Steynlaan 32 voor al je cadeaus en bijeenkomsten. Kom deze dagen je Hebberz stempelkaart omruilen voor een Memberi pas, dan ontvang je er van ons een cadeautje erbij.

Memberi cadeaus

Steynlaan 32 Zeist

T 030-2059988

www.memberi.nl

info@memberi.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van memberi.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 277 reviews.
Door onze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.