Hebberz wordt Memberi

hebberz wordt memberi

Cadeauwinkel Hebberz groeit! In de eerste twee jaar van het bestaan van onze cadeauwinkel zijn we uitgegroeid tot een bekende winkel in Zeist en omstreken. Mensen weten dat ze wanneer ze een origineel en betaalbaar cadeautje zoeken altijd slagen bij Hebberz. Ook de verhuur van onze feestruimte loopt boven verwachting goed. Niet alleen kinderfeestjes worden er gevierd maar de ruimte wordt ook gebruikt voor workshops, fotoshoots en andere bijeenkomsten.

hebberz wordt memberi

Wij vinden het geweldig dat zoveel mensen ons weten te vinden en enthousiast zijn over ons concept. Het geeft ons de energie om nog verder te bouwen, om nog meer leuke dingen te bedenken waarmee we onze klanten blij kunnen maken. Om onze klanten een glimlach op hun gezicht te geven.

Met onze blik naar de toekomst gericht is de tijd gekomen om de naam van onze onderneming aan te passen. Daar waar Hebberz vooral de associatie heeft met hebben, wilden we graag naar een naam welke meer verband houdt met geven. Want wat is nu leuker dan geven?

Per 21 september 2019 zal cadeauwinkel Hebberz verdergaan als Memberi cadeaus. Een mooie naam welke in het Indonesisch geven betekent. Ook klinkt het een beetje als het Engelse remember, wat past bij ons doel om klanten blije herinneringen mee te geven. En dan zit ook nog eens de naam van Berry er een beetje in. Wat ons betreft een perfecte naam om de toekomst mee in te gaan.