Knutselfeestje bij Memberi: altijd een succes

knutselfeestje

Een kinderfeestje bij Memberi

Zoals je misschien weet hebben wij achter de winkel een leuke ruimte welke we verhuren voor feestjes, workshops en andere bijeenkomsten. Met name kinderfeestjes worden hier veel gevierd.

hebberz 1 jaar

Je kunt de ruimte huren en de inhoud van het kinderfeestje verder zelf regelen. Je huurt bijvoorbeeld een goochelaar in, of iemand van Mad Science, of je gaat met een stel meiden lekker make-uppen en discodansen. Zolang er geen versterkte muziek gespeeld wordt en alles na afloop opgeruimd wordt kan bijna alles. Versiering, spekjes en de limonadetap zetten wij voor jullie klaar dus jullie kunnen meteen beginnen met feest vieren.

Knutselfeestje

Je kunt er ook voor kiezen om een knutselfeestje af te nemen. Wij zetten dan alle spullen voor je klaar om 1 tot 1,5 uur lekker te knutselen en te kliederen. Ook een tasje om de knutsels mee naar huis te nemen ontbreekt niet. Wij helpen je even op weg met de knutsel en daarna gaan de kinderen (en ouders) lekker zelf aan de slag.

Slijm maken: het meest populaire knutselfeestje

slijmfeestje

Een heel populair kinderfeestje is nog steeds het slijmfeesje. We zetten lijm, scheerschuim, lenzenvloeistof en baking soda neer om slijm te maken. Maar ook verf, glitters, geurtjes ontbreken niet. De slijm stop je in het bijgeleverde bakje en potje en die kun je vervolgens nog leuk versieren.

Fotolijstje versieren inclusief foto

knutselfeestje

Een leuk feestje voor wie graag in de spotlights staat. Aan het begin van het feestje maken we een leuke groepsfoto. Vervolgens ga je aan de slag met het versieren van een houten fotolijstje. Met stiften, glitters, kraaltjes en stickers maak je er iets moois van. De foto drukken we voor jullie af en die komt natuurlijk in de mooi versierde fotolijstjes.

T-shirt versieren

knutselfeestje

Sinds kort is het ook mogelijk om bij ons t-shirts te versieren. Je maakt eerst een ontwerp op karton en daarna zet je het over op een t-shirt. We hebben leuke glitter stiften en kraaltjes om een mooi blijvend aandenken aan je feestje te maken. Natuurlijk trekken jullie de t-shirts meteen aan!

Houten kistje versieren

houten kistje versieren

je krijgt een houten kistje welke je gaat versieren met stiften, glitters, stickers en kraaltjes. Ook kras je een mooie armband welke je in het kistje bewaren kunt. De kistjes pakken we na afloop nog feestelijk in en je krijgt een mooi tasje mee.

Zoals je ziet allemaal leuke knutselfeestjes waar de kinderen ook nog iets leuks aan over houden, namelijk hun zelfgemaakte knutsel. Het hangt een beetje van de leeftijd en samenstelling van de kinderen af maar voor het knutselen kun je rekening houden met zo’n 1 – 1,5 uur. Ga je bij ons ook iets eten en cadeautjes uitpakken dan adviseren wij om de zaal 2 uur te huren. Wil je ook avondeten en misschien nog wat dansen en/of zingen of ons podium? Boek dan 3 uur, dan heb je alle tijd om alles te doen.

Wil je meer informatie over een knutselfeestje? Stuur dan een berichtje naar info@memberi.nl of app naar 06-298 19 724. Je kunt ook onze prijslijst bekijken.

Langskomen mag natuurlijk ook, we laten je de zaal en de mogelijkheden graag zien. Je vindt ons op de Steynlaan 32 in Zeist.