Zeist op de Rode Loper! En Hebberz doet mee!

24 maart: Zeist op de rode loper: Fred van Leer presenteert

Op 24 maart is het over: Zeist op de Rode Loper. Op deze dag ligt er over de hele Slotlaan in Zeist een rode loper. Op deze loper mogen de winkeliers uit Zeist zichzelf presenteren. Een uitgelezen kans voor de modewinkels om hun nieuwe collecties te showen. Maar ook andere winkeliers mogen deelnemen. En omdat wij (stiekem) wel van wat aandacht houden…. rode loper paraplu

Memberi op de rode loper!

Ook Memberi gaat de rode loper op! Ook voor onze cadeauwinkel is het een prima manier om -op een leuke, ongedwongen wijze- onszelf te presenteren. Want alhoewel steeds meer mensen onze winkel vol cadeautjes en hebbedingen weten te vinden, er kunnen er nog veel  meer bij. En ja, het is best spannend om te doen, vind ik persoonlijk. Maar het wordt vast superleuk.

Kom ook kijken

Het is erg leuk om te komen kijken: maar liefst 150 mensen zullen over de loper gaan, met de leukste nieuwe mode, interessante producten en leuke goodies en weggevertjes. Ook wij delen leuke dingen uit, voor zowel volwassenen en kinderen. rode loper goodiesDe eerste ronde start om 13.00 uur, de tweede ronde begint om 15.00 uur. En het is niet te missen: de rode loper ligt over de gehele Slotlaan in Zeist. Er is dus altijd een plekje met goed zicht te vinden. En dan op zoek naar de parasol met cadeautjes en de meiden met de weggevertjes! We vinden het leuk als je volgende week een bezoekje brengt aan onze winkel om te vertellen wat je er van vond. Een reactie op dit berichtje mag ook 🙂 De volgende editie is op de laatste zaterdag van september. Dus heb je deze editie gemist, dan krijg je in september een herkansing. Waarschijnlijk is Memberi er dan ook weer bij met leuke goodies.