Op zoek naar een locatie voor je kinderfeestje in Zeist of workshopruimte?

Een kinderfeestje in Zeist aan het plannen? Is de ruimte bij jou thuis beperkt, of heb je geen zin in de rommel? Achter onze winkel in het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met eigen ingang met daarachter een grote ruimte van 65 vierkante meter. Een grote, lichte ruimte perfect geschikt voor een kinderfeestje.

Voorzieningen feestruimte

De open feestruimte beschikt over een aantal tafels en stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is een wc, koud stromend water en een koelkast aanwezig welke vrij gebruikt mogen worden. Ook kun je met je eigen telefoon of tablet muziek afspelen via de versterker en zijn er discolampen aanwezig. Op ons kleine podium kun je je kunsten vertonen.

Je kunt de feestruimte zelf versieren en ook kun je je eigen drinken/eten meenemen. Wil je dit liever niet dan kunnen wij dit voor je verzorgen, van de taart en versiering tot aan het opruimen en alles daar tussenin. We denken ook graag mee over een leuke invulling van je kinderfeestje. Stuur ons een whatsapp (06 29819724 ) met je wensen en we maken een voorstel voor je.

De feestruimte in Zeist is een perfecte ruimte voor het geven van je kinderfeestje. Ben jij op zoek naar een plek om workshops te geven of een locatie voor een kinderfeestje? Neem dan contact met ons op!

Prijzen kinderfeestje in Zeist

De feestruimte kost € 15,00 per uur (2019), met een minimum afname van 2 uur.

Deze prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor particulieren. Wil je de ruimte zakelijk huren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Mogelijke workshops/kinderfeestje Zeist

De ruimte wordt in principe “kaal” verhuurd, echter hebben wij steeds meer mensen om ons heen die jouw kinderfeestje prima in kunnen vullen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

Je kunt voor de workshops onder andere kiezen uit:

  • Slijm maken: je maakt 2 potjes slijm, De potjes slijm kun je mooi versieren. Kosten € 7,50 per kind (2019)
  • lipbalm en bodyfoam: maak met natuurlijke ingrediënten een heerlijke lipbalm en bodyfoam. Voor de potjes maak je een mooi etiketjes. Kosten € 10,00 per kind (2019)
  • Kralen workshop: maak met een mooie armband, tashanger e/of sleutelhanger. In totaal neem je ca 3 zelfgemaakte creaties mee naar huis. Kosten € 17,50 per kind (2019)
  • Chocolade workshop: Maak en versier een mooie chocolade letter, een 3d schilderij of maak samen een etagere met allemaal heerlijke chocolade hapjes. Natuurlijk mag je tussendoor snoepen en neem je wat je gemaakt hebt mee naar huis.
  • Pony verzorgen en ritje op de pony

En onlangs vonden we een website waar je complete themafeestjes kunt kopen, wel of niet met allerlei leuke spullen erbij. Zo kost een Escape room feestje bijvoorbeeld € 15,50. Je ontvangt dan alles wat nodig is om een feestje te vieren. Zou je dit bij ons doen en gaan voor de 4 uur huur, dan ben je dus totaal ca 50 euro kwijt voor het complete feestje! En je hoeft het niet eens zelf op te ruimen :-). Kijk maar eens op de site van Locohippo en laat je verrassen. Andere thema’s zijn bijvoorbeeld Expeditie Robinson, Maffia en Heksen. En bij Ravotten kun je leuke themakisten huren. Zo hebben we laatst een superleuk discofeestje gehad in onze feestruimte.

Nieuwsgierig geworden? Mail vrijblijvend naar info@memberi.nl of stuur ons een Whatsapp: +31 6 29819724en we informeren je graag verder!

locatie voor een kinderfeestje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp chat