Kinderfeestje in Zeist

Op zoek naar een locatie voor je kinderfeestje in Zeist of workshopruimte?

Een kinderfeestje in Zeist aan het plannen? Is de ruimte bij jou thuis beperkt, of heb je geen zin in de rommel? Achter onze winkel in het centrum van Zeist hebben we een binnenplaats met eigen ingang met daarachter een grote ruimte van 65 vierkante meter. Een grote, lichte ruimte perfect geschikt voor een kinderfeestje.

Voorzieningen feestruimte

De open feestruimte beschikt over een aantal tafels en stoelen en kan naar eigen wens ingedeeld worden. Er is een wc, koud stromend water en een koelkast aanwezig welke vrij gebruikt mogen worden. ls je wilt zetten we een magnetron en/of kookplaatje klaar zodat je bijvoorbeeld pannenkoeken of worstjes op kunt warmen. Maar de diverse afhaalrestaurants in de straat kun je er ook voor kiezen om iets af te halen en bij ons op te eten. Tafelfriet is bijvoorbeeld erg populair!

Met je eigen telefoon of tablet kun je via onze versterker muziek afspelen en we hebben zelfs een klein podium en discolampen.

Je kunt de feestruimte zelf versieren en ook kun je je eigen drinken/eten meenemen. Wil je dit liever niet dan kunnen wij dit voor je verzorgen, van de taart en versiering tot aan het opruimen en alles daar tussenin. We denken ook graag mee over een leuke invulling van je kinderfeestje. Stuur ons een whatsapp (06 29819724) met je wensen en we maken een voorstel voor je.

De feestruimte in Zeist is een perfecte ruimte voor het geven van je kinderfeestje. Ben jij op zoek naar een plek om workshops te geven of een locatie voor een kinderfeestje? Neem dan contact met ons op!

Mogelijke workshops/kinderfeestje Zeist

De ruimte wordt “kaal” verhuurd. Wel is het mogelijk knutselpakketten bij ons te bestellen. We zetten dan allerlei spullen klaar om lekker te kunnen kliederen en knutselen (zonder begeleiding). Je kunt onder andere kiezen uit:

  • Slijm maken: je maakt 2 potjes slijm, De potjes slijm kun je mooi versieren.
  • Foto’s maken en lijstjes versieren. Jullie maken eerst een groepsfoto. Terwijl de foto afgedrukt wordt (voor ieder een afdruk) versieren jullie een fotolijstje waar de foto in kan.
  • Schatkistjes versieren. Van een klein houten kistje maak je een prachtige schatkistje met onze kleurtjes, glitters en steentjes. 
  • T-shirts versieren. Me stiften en glitters maak je ene mooi t-shirt voor jezelf.

Alle knutsels gaan mee in een tasje welke ook nog versierd mag worden. Zo heb je meteen een leuke goodiebag. Eventueel kunnen we het tasje nog vullen met een lolly of zakje chips of een klein speelgoedje.

Prijzen kinderfeestje in Zeist

De feestruimte kost € 16,00 per uur (2020), met een minimum afname van 2 uur. Kijk voor verdere prijzen op prijslijst. Deze prijzen zijn inclusief BTW en gelden voor particulieren. Wil je de ruimte zakelijk huren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Nieuwsgierig geworden? Mail vrijblijvend naar info@memberi.nl of stuur ons een Whatsapp: +31 6 29819724 en we informeren je graag verder!

Je bent ook altijd welkom om de ruimte te komen bekijken. Tijdens de openingstijden van de winkel laten we het je graag zien.

locatie voor een kinderfeestje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *