Memberi: originele cadeaus voor jong en oud

Ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau? Zo eentje waar de ontvanger op z’n minst van gaat glimlachen en je zeker dankbaar voor is? Dan heb je de juiste winkel gevonden!

In ons assortiment vind je cadeaus voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Verassende cadeaus met een origineel design. De spullen van Kikkerland bijvoorbeeld zijn handig en tegelijkertijd ook leuk om te zien. En wat dacht je van de razend populaire Kletspot? Voor ieder persoon en iedere gelegenheid is een passende Kletspot verkrijgbaar. 

Ook voor in huis hebben we een leuk en gevarieerd aanbod van cadeaus. De heerlijke verzorgingsproducten van Mijn Stijl bijvoorbeeld. En voor een heerlijke geur in huis kunnen we de Woodies geurstokjes aanbevelen. Vooral de geur Verbena is heerlijk!

Ook lieve cadeaus ontbreken niet. Van Mooie Momenten Pot tot lieve beschermengeltjes en de doosjes vol inspiratie

Regelmatig wordt ons assortiment aangevuld met mooie nieuwe merken en producten. Voor al onze producten geldt: voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. En natuurlijk pakken we alles feestelijk voor je in. Ook is het mogelijk je cadeau naar een ander adres te laten versturen.

Alle reden dus om er eens lekker voor te gaan zitten en ons assortiment te bekijken.