Hoera, Hebberz 1 jaar!

Hebberz 1 jaar

Hebberz een jaar geleden

Hebberz 1 jaarHebberz 1 jaar! Alweer een jaar geleden opende ik mijn cadeauwinkel Hebberz. In de weken daarvoor werkten we hard aan de winkel: plafond eruit, plafond spuiten, vloer verven, inventaris bestellen, voorraad aanleggen. De ramen hadden we afgeplakt met hier een daar een gaatje waar je producten door kon zien. Regelmatig zagen we mensen door de gaten kijken, met name kinderen vonden dat ook heel interessant.   De opening was echt een dag om nooit te vergeten. De winkel zag er mooi uit met de (gekregen!) ballonnen van Hokus Pokus. Bij de Hema had ik petit fours besteld met het logo erop, voor iedere klant eentje. Ik had mensen uitgenodigd voor de middag voor een hapje en drankje. En gelukkig; er kwamen klanten, ze waren enthousiast en ze kochten ook nog wat. Mijn dag kon niet meer stuk, het voelde als het begin van een succes.
Hebberz open
De entree

Hebberz het afgelopen jaar

Gelukkig bleven de klanten na de eerste dag niet weg. Natuurlijk waren er rustige dagen en was het vooral de eerste maanden onzeker. Als het dan rustig is ga je toch twijfelen. Aan jezelf, je assortiment, aan alles. Maar toen de Sinterklaas- en Kerstperiode zich aandiende bleek dat mijn cadeauwinkel best goed gevonden werd en dat klanten ook regelmatig terugkwamen voor cadeautjes en hebbedingen. Altijd originele spullen en betaalbaar, dat is wat ik vaak hoor. En dat is precies wat mijn doel is: leuke, originele cadeautjes en hebbedingen voor een redelijke prijs. Gaandhebberz 1 jaareweg kreeg ik steeds meer door wat wel en niet loopt in de winkel, en nu kan ik dit vrij goed inschatten. Dit maakt dat het nog steeds iedere keer verrassender wordt in de winkel, want minder lopende artikelen maken langzamerhand plaats voor toppers. De Kletspot, Mooie momentenpot, Party pick ants en de pen old & wise bijvoorbeeld. En voor de jeugd natuurlijk de Squishies en de putty. Dagelijks staan er meisjes in de winkel om alles weer even te voelen en te kneden, zo leuk. Inmiddels is de feestruimte er ook bijgekomen: een leuke flexibel in te delen ruimte die ik verhuur voor workshops en kinderfeestjes. Vooral de slijmfeestjes vinden gretig aftrek, er zijn al heel wat potjes en bakjes slijm gemaakt. De combinatie van de feestruimte met d cadeauwinkel is ideaal.

Hebberz het komende jaar

Hebberz 1 jaar! Na een jaar durf ik te zeggen dat Hebberz een winkel is die al redelijk bekend is, maar nog lang niet overal. Het komende jaar gaan we zorgen dat nog meer mensen ons weten te vinden. De winkel zal een steeds leuker en verrassendhebberz 1 jaarer assortiment krijgen, en onze service blijft onverminderd hoog. Er komt een klanten/spaarsysteem en door middel van leuke winacties zowel in de winkel als via Facebook zullen we nog meer naamsbekendheid krijgen. Ook de webshop wordt verder gevuld met onze cadeau artikelen. De feestruimte krijgt een flinke opknapbeurt. De muren, plafond en vloer worden vernieuwd zodat het een nog mooiere ruimte wordt. Er komt een pantry en ook in het feestaanbod gaan we uitbreiden. Zo wordt het mogelijk om een themafeestje bij ons te vieren. En natuurlijk kunnen kinderen in de winkel een cadeaumand maken.

Feest bij Hebberz

Hebberz 1 jaar! Maar nu eerst: feest. Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd op ons verjaardagsfeestje. Op zaterdag 1 september is er taart een drankje. Bovendien hebben we op deze dag een leuke give away voor iedere betalende klant. Dus kom gezellig met ons mee vieren!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *