Workshopruimte te huur

workshopruimte te huur

Workshopruimte te huur

Achter onze winkel aan de Steynlaan in Zeist zit een ruime zaal welke we verhuren. Je kunt er prima een kinderfeestje vieren maar de ruimte is ook heel geschikt voor het geven van (zakelijke) workshops of trainingen. Van creatieve workshop tot social media brainstorm sessie, taalcursus, fotoshoot of management training, voor iedere workshop of training kunt u bij ons terecht.

workshopruimte

In de ruimte kunnen maximaal 30 personen (i.v.m. Corona maatregelen tijdelijk max 12 personen) plaatsnemen aan onze tafels die we in de door u gewenste indeling kunnen plaatsen. Een U-vorm of liever losse tafels? U mag dit zelf bepalen. Voor uw presentatie hebben we een flat screen televisie ter beschikking en kunt u gebruik maken van onze flip-over.

Indien gewenst is er koffie en thee verkrijgbaar. Ook andere consumpties kunnen wij voor u -mits vooraf gereserveerd- verzorgen. Bekijk hiervoor onze prijslijst of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Workshopruimte prijzen

Onze workshopruimte is per uur te huur op maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur. Om een beeld te krijgen van de prijzen verwijzen wij u naar onze prijslijst. De hier getoonde prijzen zijn voor zakelijke klanten exclusief BTW. Wilt u de ruimte op andere tijden huren? Neem dan contact met ons op. Wanneer u op terugkerende basis de ruimte wilt huren hanteren wij aangepaste prijzen.

Meer informatie over onze workshopruimte?

Heb je interesse in onze workshopruimte of wil je meer informatie of direct een reservering maken? Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje of whats-app.

Je bent van harte welkom om de ruimte eens te komen bekijken Dit kan op afspraak of u loopt even binnen tijdens de openingstijden van onze winkel: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *