Mini fotoshoot bij Memberi

Wordt het tijd voor een nieuwe profielfoto op je LinkedIn of Instagram account? Of wil je met Moederdag een foto van de kinderen aan oma geven? Op de foto met de liefde van je leven? Of samen met je baby?

Geef je dan op voor een mini fotoshoot bij Memberi op 1 mei 2019.

Wat is een mini fotoshoot

Een mini fotoshoot duurt ca 15 minuten. Er is geen kledingwissel, wel zijn er diverse props aanwezig om een foto grappig, mooi, zakelijk of lief te maken. Natuurlijk mag je ook zelf iets meenemen waar je mee op de foto zou willen.

Vera van Avephotography maakt een aantal foto’s en zal ze daarna voor je bewerken. Binnen enkele dagen ontvang je twee bewerkte digitale foto’s, welke je vervolgens onbeperkt kunt gebruiken. Ook ontvang je een link waarachter je de andere foto’s kunt zien.

Wat kost een mini fotoshoot

De fotoshoot kost € 20,00. De twee digitale foto’s zijn hierbij inbegrepen. Je ontvangt tevens een link naar de andere foto’s welke je desgewenst kunt bijbestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om twee shoots achter elkaar te reserveren zodat je langer de tijd hebt en vier foto’s krijgt in plaats van twee.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de mini fotoshoots van 1 mei? Stuur ons dan een mailtje of meld je aan via de website van Vera: https://www.avephotography.nl/. Geef in je mailtje ook de tijd van je voorkeur aan, we proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. De shoots vinden plaats tussen 11.00 uur en 18.00 uur.

Wil je eerst meer weten over de fotografe. Bekijk dan de website van Avephotography.