Cadeaus waar je blij van wordt

Wanneer je op zoek bent naar een origineel, uniek cadeau voor een verrassende prijs dan ben je bij Memberi aan het juiste adres in Zeist. Niet alleen met onze cadeauwinkel maar ook online zijn we een steeds groter wordende aanbieder van kleine leuke cadeautjes en grotere, unieke en originele cadeaus dus ook wanneer je niet in de buurt van Zeist woont kun je voor leuke cadeautjes bij Memberi terecht.

Ook voor speciale cadeaus zoals vaderdag– en moederdag cadeautjes hebben wij heel veel leuke dingen. Juist het contact met onze klanten is iets wat wij erg leuk vinden: vanuit jouw vraag naar originele cadeaus gaan wij op zoek zodat jij een ander kunt verrassen. Het is onze persoonlijke en flexibele aanpak die ervoor zorgt dat klanten graag bij ons komen en weer terug komen. Dat en onze leuke cadeautjes natuurlijk! Naast originele cadeaus hebben we ook een uitgebreide collectie leuke ansichtkaarten. Kaarten die je niet overal ziet, veel van onze ansichtkaarten zijn een cadeautje op zich. Van de mooie dubbele wenskaarten van MiekinVorm tot de vrolijke Penosa collectie en de grappige kaarten van Bee-zonder en Zoedt.

Winkelen bij ons is een beleving, zowel in onze winkel als in de webshop. Je ontdekt constant weer nieuwe leuke cadeautjes en vind altijd een leuk en origineel cadeau om iemand mee te verrassen. Zowel voor vrouwen als voor mannen, wij hebben leuke cadeautjes voor iedereen en iedere gelegenheid.

Terwijl je winkelt brengt de rustige sfeer en relaxte muziek in de winkel je helemaal tot rust. Als je wilt schenken we een kopje koffie of thee voor je in. Je bent vrij om op je gemak alles te bekijken maar als je wilt helpen we je ook graag om met je keuze voor een uniek en origineel cadeau of kleine leuke cadeautjes.

De cadeauwinkel

memberi cadeaus

We hebben geen grote winkel maar wel een zeer diverse en uitgebreid assortiment met originele cadeaus, dus aarzel niet om hulp te vragen als je er niet uit komt.

Populaire merken bij Memberi zijn onder andere Kletspot, Balvi, Kikkerland, Pineut, Zuster Evie, Mijn Stijl, Snippers, Soap and Gifts, Zoedt en Miekinvorm. Ook voor een leuke ansichtkaart moet je bij ons zijn. Wij hebben geen standaard ansichtkaarten maar mooie, grappige en lieve kaarten. En dat al vanaf € 1,50. Zo wordt je cadeautje helemaal compleet.

RELATIEGESCHENKEN

Ook voor de zakelijke markt hebben wij leuke, originele cadeaus. De Memberi cadeauservice gaat nog een stapje verder en ontzorgt de zakelijke klant helemaal op het gebied van personeels- en relatiegeschenken. Nooit meer op zoek naar kleine leuke cadeautjes of grotere unieke en originele cadeaus, wij regelen alles. We spreken een keer af welk cadeau bij welke gelegenheid wordt verzonden en wij verzorgen de rest. En juist dat vinden wij het leukst om te doen, dus aarzel niet om ons in te schakelen bij je zoektocht naar het perfecte cadeau.

Pagina voor zakelijke klanten

Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie over onze originele cadeaus die ook prima zijn als relatiegeschenk. Ook kun je onze brochure met cadeautips voor de zakelijke markt aanvragen. Hierin staan voorbeelden van welke originele cadeaus we kunnen leveren. Naast mooie cadeaus hebben we ook kleine leuke cadeautjes, zodat je ook voor een klein budget je personeel of zakenrelaties kunt verrassen. Wat we zeker weten is dat we een ruime keuze in leuke cadeautjes en originele cadeaus hebben die jouw klanten en/of medewerkers zeker zullen waarderen.

Zo ben je verzekerd van leuke cadeautjes voor de kerst, verjaardagen of zomaar voor je medewerkers, klanten of zakenrelaties. Wij kunnen cadeautjes leveren van 4 euro per stuk!

 

Onze cadeauwinkel is open op donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten onze reguliere openingstijden kun je onze winkel op afspraak bezoeken zodat je nooit zonder leuke cadeautjes komt te zitten.

Afwijkingen op de reguliere openingstijden worden ook altijd via onze Facebook pagina gecommuniceerd. Op onze Facebook pagina vind je ook dagelijks tips over onze nieuwe en leuke cadeautjes. Ook kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en mee te doem met leuke acties.

Memberi is deelnemer van Zolokaal. Ook al het nieuws en acties van je lokale winkelier ontvangen? Meedoen met ons contact met ons op te nemen.