Over Memberi Cadeaus

Wat leuk dat je ons gevonden hebt! Memberi cadeaus is de cadeauwinkel van Zeist. Onze winkel zit op de Steynlaan, een leuke straat met afwisselend woningen, unieke winkels en restaurants. Wanneer je op zoek bent naar een origineel, uniek cadeau voor een verrassende prijs dan ben je bij Memberi aan het juiste adres. Maar ook online zijn wij een steeds groter wordende aanbieder van originele cadeaus.

Het ontstaan van onze cadeauwinkel

Oprichtster van cadeauwinkel Memberi ben ik, Berry Nijdam-Eckhardt. Getrouwd met Rinke en wij hebben twee kinderen: Mike en Milan. Al sinds 2007 run ik de webshop Hippekinderspullen, een website met accessoires voor de kinderkamer, schooltassen en andere leuke hebbedingen voor kinderen. In 2011 kwam hier een fysieke winkel bij, welke vanwege de rustige locatie in 2013 weer gesloten is. De webshop bleef bestaan en werd in het vervolg vanuit een bedrijfspand voortgezet.

cadeaus
Berry in de winkel

De wens voor een winkel bleef echter sluimerend aanwezig. Niet zozeer meer met kinderspullen, je groeit toch met je kinderen mee en ik heb niet zo heel goed zicht meer op wat leuk is voor kleine kinderen. Nee, een cadeauwinkel moest het worden. Zo eentje waar je binnenloopt en constant verbaasd wordt over de producten die je ziet. Dat je steeds zegt “oh, dat is leuk”. Ken je dat? Een winkel vol met cadeaus en hebbedingen. Leuk om zelf te houden, nog leuker om cadeau te geven.

In 2016 hakten Rinke en ik de knoop door en we gingen op zoek naar een winkelpand in Zeist waarbij we ook konden wonen. En dat vonden we, aan de Steynlaan 32. Een mooi groot pand met winkelruimte. En nog heel veel meer extra ruimte waardoor ook de mogelijkheid ontstond tot het verhuren van een feestruimte/workshopruimte. Het is precies zoals we wensten: een mooie winkel vol originele cadeaus waarmee we mensen helpen anderen blij te maken. Een een feestruimte waar inmiddels menig (kinder)feestje heeft plaatsgevonden en ook aanbieders van workshops steeds meer weten te vinden.

Op 1 september 2017 opende Hebberz haar deuren. In september 2019 veranderde de naam naar Memberi, wat geven betekent in het Indonesisch. Omdat geven vaak nog leuker is dan krijgen. De webshop is in de afgelopen periode ontstaan en heeft door het Corana virus een vlucht gekregen in 2020. De cirkel is rond!

cadeaus

Onze cadeaus

Je vindt bij ons leuke originele en unieke cadeaus voor jong en oud. Om weg te geven of stiekem lekker zelf te houden. Het assortiment wordt steeds aangevuld en uitgebreid zodat je altijd wel weer wat nieuws ontdekt. Juist wanneer je niet weet wat te kopen helpen wij je graag verder in je zoektocht naar het perfecte cadeau, voor welke gelegenheid dan ook.

Naast originele cadeaus hebben we ook een uitgebreide collectie leuke ansichtkaarten. Kaarten die je niet overal ziet, veel van onze ansichtkaarten zijn een cadeautje op zich. Van de mooie dubbele wenskaarten van MiekinVorm tot de vrolijke Penosa collectie en de grappige kaarten van Bee-zonder.

Winkelen bij ons is een beleving, je ontdekt constant weer nieuwe leuke dingen. Terwijl je winkelt brengt de rustige sfeer en relaxte muziek in de winkel je helemaal tot rust. Als je wilt schenken we een kopje koffie of thee voor je in. Je bent vrij om op je gemak alles te bekijken maar als je wilt helpen we je ook graag om met je keuze voor een uniek cadeau. We hebben geen grote winkel maar wel een zeer diverse en uitgebreid assortiment, dus aarzel niet om hulp te vragen als je er niet uit komt.

Populaire merken bij Memberi zijn Kletspot, Pineut, Zuster Evie, Mijn Stijl, Snippers, Soap and Gifts, Zoedt en Miekinvorm. Ook voor een leuke ansichtkaart moet je bij ons zijn. Geen Hallmark bij ons maar mooie, grappige en lieve kaarten. En dat al vanaf € 1,50.

Webshop Memberi cadeaus

Ook in onze webshop proberen we je te verrassen. Een groot deel van ons assortiment vind je hier terug. Als je bij ons bestelt worden je cadeautjes altijd ingepakt en als je wilt sturen we het naar een ander adres, uiteraard met een mooie kaart met boodschap van jou erbij.

Wanneer je je bestelling voor 14.00 uur plaatst wordt deze de volgende werkdag geleverd. Zo heb je snel jouw originele cadeau in huis. Betalen kun je als je wilt achteraf en zonder extra kosten. Zo kun je eerst je bestelling bekijken voordat je betaalt. Wil je toch iets terugsturen? Dat kan, bekijk dan onze retourpagina.

Zoek jij een cadeautje dat niet in onze winkel of webshop staat? Laat het ons weten! Wij hebben vele leveranciers met een zeer groot assortiment. Wij gaan graag voor je op zoek naar het cadeau van jouw wensen.

Cadeaus voor personeel en zakenrelaties

Ook voor de zakelijke markt hebben wij leuke producten. De Memberi cadeauservice gaat nog een stapje verder en ontzorgt de zakelijke klant helemaal op het gebied van personeels- en relatiegeschenken. Nooit meer op zoek naar cadeautjes, wij regelen alles.

Bekijk onze zakelijke pagina voor meer informatie. Ook kun je onze brochure met cadeautips voor de zakelijke markt aanvragen. Hierin staan voorbeelden van welke cadeaus we zoal kunnen leveren.

Zo ben je verzekerd van een origineel cadeau voor de kerst, verjaardagen of zomaar voor je medewerkers. Wij kunnen cadeautjes leveren van 4 euro per stuk!

Openingstijden

Memberi

Maandag      gesloten
Dinsdag        10-17 uur
Woensdag    10-17 uur
Donderdag  10-17 uur
Vrijdag         10-17 uur
Zaterdag      10-17 uur

Buiten onze reguliere openingstijden kun je onze winkel op afspraak bezoeken. Onze webshop is 24 uur per dag geopend: wanneer je voor 14 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende werkdag bezorgd.

Afwijkingen op de reguliere openingstijden worden ook altijd via onze Facebook pagina gecommuniceerd. 

Memberi Zaalhuur

Achter onze winkel hebben we een leuke ruimte welke we tegen een zeer aantrekkelijke prijs verhuren voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, workshops en andere bijeenkomsten. Uniek is ook dat je je eigen eten en drinken mee mag nemen. Zie de informatie over onze zaalhuur elders op de website.

Mocht je nog vragen hebben over onze winkel, webshop of zaalhuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.